NokiaYleinen

Uusia Nokia-brändiä kantavia älytelevisioita julkaistiin Android TV:n kanssa – Valmistus tapahtuu Euroopassa

Nokia-brändiä lisensoiva StreamView on julkistanut Euroopan markkinoille uuden valikoiman älytelevisioita, joissa on sisäänrakennettuna Google TV. Valmistajan mukaan uudet televisiot ovat todellisia mediakeskittymiä.

Uudet Nokia Smart TV with Google TV:t ovat saatavilla eri kokoonpanoissa ja koissa. Pienemmissä 24-32 tuuman laitteissa kuvat toistetaan HD-laadulla. Kevyet vaihtoehdot 12 voltin autolaturilla sopivat myös viihteeseen matkustaessa asuntoautoissa ja asuntovaunuissa. 32–43 tuuman suuremmissa versioissa elokuvien ystävät voivat nauttia elämyksistä Full HD -laadulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google TV tarjoaa televisioille laajan elokuva- ja sarjatarjonnan. Myös muiden suoratoistopalveluiden faneille uusi Nokia Smart TV with Google TV tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Suositut sovellukset kuten Netflix, Disney+, Amazon Prime ja Apple TV ovat saatavilla Android-pohjaiselle ohjelmistolle. Tuettuna on myös suositut musiikin suoratoistopalvelut, kuten YouTube Music ja Spotify.

Televisioita voi ohjata mukana toimitetulla kaukosäätimellä tai äänellä Google Assistantin avulla. Kaukosäädin on myös taustavalaistu, joka helpottaa käyttöä pimeässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuslaitteissa on monipuoliset ominaisuudet. Käyttäjä voi luoda useita eri profiileja ja tuettuna on Chromecast. Televisioissa on myös monipuoliset liitännät, kuten USB, HDMI, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, kaapeli ja satelliitti. Mukaan on laitettu lisäksi ääniliitännät.

StreamViewin mukaan uudet Nokia Smart TV with Google TV -televisiot valmistetaan Euroopassa.

Televisiot ovat saataville StreamViewin verkkokaupasta sekä määrittelemättömistä televisio- ja elektroniikkakaupoista. Tarkkoja hintatietoja ei vahvistettu.

Lähde: StreamViewin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia