HMDNokiaYleinen

Uusia Nokia-puhelimia julkaistaan 6. kesäkuuta – Tilaisuudet järjestetään Italiassa ja Intiassa

HMD Globalin lähettämä kutsu italiaisille medioille.

Suomalainen HMD Global on järjestämässä julkaisutilaisuuden kahdessa maassa saman päivän aikana. Intiassa ja Italiassa järjestetään Nokia-puhelimiin liittyvät tapahtumat 6. kesäkuuta, eli viikon päästä.

Intialaisien medioiden mukaan Intiassa pidettävää tilaisuutta on odotettu lokaaliksi Nokia 1 Plus tai Nokia 9 PureView lanseeraukseksi. Italian tilaisuuden varmistuessa HMD Globalilta odotetaan kuitenkin täysin uusia älypuhelimia maailmanlaajuisille markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Italialaisien sivustojen mukaan HMD Global järjestää tilaisuuden 6. kesäkuuta Milanossa, mutta kutsu tilaisuuteen ei paljasta yhtään mitään tilaisuuden antimista. HMD Globalilta on kuitenkin odotettu seuraajia viime vuoden Nokia 6.1- ja Nokia 5.1 -puhelimille, joiden nimet odotetaan olevan Nokia 6.2 ja Nokia 5.2. Jo Kiinassa HMD Global on esitellyt Nokia X71 -puhelimen, jonka odotetaan tulevan Euroopassa myyntiin Nokia 6.2 -puhelimena.

Varmaa tässä vaiheessa on, että HMD Global järjestää kaksi lehdistötilaisuutta 6. kesäkuuta, joista toinen on Intiassa ja toinen Italiassa, mutta varmuutta uusien puhelimien julkaisusta ei toistaiseksi ole.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD