Yleinen

Raportti: TikTok-sovelluksen omistaja kehittää omaa älypuhelinta

PhoneArena-sivusto on uutisoinut Financial Timesin raporttiin perustuen, että suositun videoiden jakamissovelluksen TikTokin taustalla oleva yritys kehittäisi omaa älypuhelintaan. Viime vuosina muun muassa Amazon ja Facebook ovat koittaneet siipiänsä älypuhelinmarkkinoilla, mutta molemmat puhelimet epäonnistuivat.

TikTok-sovelluksen omistaja ByteDancen kerrotaan kehittävän parhaillaan omaa älypuhelintaan, jossa on esiasennettuna yhtiön omia sovelluksia, kuten TopBuzz ja News Republic. Älypuhelinta kehitetään suurella todennäköisyydellä älypuhelinvalmistaja Smartisanin vanhojen työntekijöiden kanssa. Toistaiseksi ei ole mitään tietoa tulevan älypuhelimen teknisistä tiedoista tai suunnittelusta, mutta todennäköisesti puhelin on tarkoitettu nuorille käyttäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on myös epäselvää, aikooko ByteDance tuoda älypuhelimensa tarjolle maailmanlaajuisesti, vai jääkö laite vain Kiinan markkinoiden erikoisuudeksi. ByteDancen omistama TikTok on yksi tämän hetken suosituimmista sosiaalisen median alustoista nuorien keskuudessa. TikTok-sovellus on tarjolla Android- ja iOS -puhelimille.

Lähde: PhoneArena.com, Financial Times

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen