JollaMWCSailfish OSYleinen

Uusia Sailfish OS -tabletteja tulossa? – Julkaisu mahdollisesti jo ensi kuussa

Venäläinen yritys INOI julkaisi ensimmäisen puhelimensa viime vuonna MWC-messujen yhteydessä. Kyseessä oli ensimmäinen ainoastaan Venäjän markkinoille suunnattu puhelin, joka pohjautuu suomalaisen Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmään. Tällä kertaa INOI on mahdollisesti julkaisemassa kaksi tablet-laitetta, jos on uskomista Mobiletelefon.ru-sivuston löytämiin tietoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Venäläisen viranomaisen merkintöjen mukaan INOI on rekisteröinyt kaksi uutta tuotemerkkiä, jotka viittaavat uusiin tabletteihin. Rekisteröityjen tablettien nimet ovat INOI Tab 8 ja INOI Tab 10, joiden perusteella voidaan todeta toisessa tabletissa olevan 8 tuuman näyttö ja toisessa suurempi 10 tuuman näyttö. Valitettavasti paljastuneet tuotemerkit eivät paljasta juurikaan, eikä ole varmaa löytyykö laitteista jo puhelimesta tutuksi tullut vain Venäjän markkinoille suunnattu Sailfish OS -versio.

INOI R7 -älypuhelin julkaistiin viime vuoden alussa, joten ei ole mahdotonta, että tabletit julkaistaisiin jo MWC 2018 -tapahtumassa.

Lähde: Mobiltelefon

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla