MotorolaYleinen

Uusittu Moto 360 -älykello julkaistiin, mutta se ei ole Motorolan valmistama

Motorola oli vuonna 2015 yksi ensimmäisistä valmistajista, joka tuo markkinoille Googlen Android Wear -käyttöjärjestelmään pohjautuneen älykellon, mutta älykellot jäivät Motorolan historiassa vain kokeiluksi, eikä jatkoa enää tullut. Nyt kuitenkin on esitelty uusi Moto 360 -älykello, joka on brändätty Motorolan tuotteeksi, mutta sillä ei ole itse asiassa mitään tekemistä Motorolan kanssa.

Uusi Moto 360 -älykello on eBuyNow-yrityksen käsialaa, eli Motorola on lisensoinut brändinsä kanadalaiselle yritykselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme yhteistyöstä eBuyNow-yrityksen kanssa seuraavan sukupolven Moto 360 -älykellon julkaisussa”, kertoi Dave Carroll, Strategic Brand Alliances Motorola Mobility LLC:n johtaja. ”Uusittu Moto 360 vie älykellon uudelle tasolle yhdistämällä premium-suunnittelun ja uusimman tekniikan.”

Uusittu Moto 360 on varusteltuna 1,2 tuuman pyöreällä AMOLED-näytöllä, minkä tarkkuus on 390 x 390 pikseliä. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Tehoista vastaa Qualcommin tuorein älykelloille suunnattu Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 1 gigatavu RAM-muistia sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto 360 on varusteltuna myöskin 355 milliampeeritunnin akulla, jonka luvataan latautuvan tyhjästä täyteen 60 minuutissa.

Kellon mitoiksi on ilmoitettu 42,8 x 42,8 x 11,68 millimetriä ja painoa on 52 grammaa. Rakenne koostuu ruostumattomasta teräksestä. Moto 360 tarjoaa myöskin Wear OS -käyttöjärjestelmän ja kello tukee Always-on-Display-toiminnallisuutta.

Tarjolle kello on tulossa Moto360.com osoitteen kautta Yhdysvalloissa, UK:ssa ja Kanadassa. Hintaa kellolla on 349 Yhdysvaltain dollaria ja myynti alkaa virallisesti joulukuussa.

Uusi Moto 360

Lähde: eBuyNow:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola