XiaomiYleinen

TENAA julkaisi kuvat ja tekniset tiedot Xiaomi Mi CC9 Pro -puhelimesta

Xiaomin tuleva Mi CC9 Pro -älypuhelin on ollut useasti viime päivinä otsikoissa, sillä laitteen julkaisu on jatkuvasti lähenemässä. Xiaomi on vahvistanut julkaisevan puhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa ensi viikolla, 5. marraskuuta ja samalla paljastanut laitteen tärkeimpiä teknisiä tietoja. Nyt Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut puhelimen tekniset tiedot sekä kuvat omassa tietokannassaan.

TENAA:n kuvat eivät juurikaan pääse enää paljastamaan mitään uutta, mutta Mi CC9 Prossa on nähtävästi lasipinnat sekä alumiinikehys. Takaosassa on viisi kamerasensoria ja kaksi kaksois-LED-salamaa. Etuosan näyttö kaartuu molemmilta reunoiltaan selvästi ja näytön yläreunassa on nähtävillä pisaramainen loviratkaisu. Oikeaan kylkeen on asetettuna äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet sekä nähtävästi SIM-korttiluukku. Sormenjälkilukijaa Mi CC9 Pron kuvissa ei ole nähtävissä, joten se löytyy suurella todennäköisyydellä näytöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 157,8 x 74,2 x 9,67 millimetriä ja painoa on 208 grammaa. Näytön koko on 6,47 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle, eli pikseleitä on 2340 x 1080. Valitettavasti TENAA ei paljasta puhelimessa käytettävää järjestelmäpiiriä, mutta aikaisempien huhujen mukaan Xiaomi tulee tyytymään keskihintaluokan puhelimiin suunnattuun Snapdragon 730G -piiriin. RAM-muistia tulee löytymään 6, 8 tai 12 gigatavua versiosta riippuen ja sisäistä tallennustilaa on vastaavasti 64, 128 tai 256 gigatavua. TENAA on vahvistanut akun koon olevan mukavat 5170 milliampeerituntia.

Tietokanta vahvistaa myöskin puhelimessa olevan viisi kameraa takaosassa, joka ei ole enää kovin suuri salaisuus, sillä Xiaomi on itsekin jo vahvistanut kameran ominaisuuksia. Ylhäältä alaspäin lueteltuna Mi CC9 Pron kamerat ovat 8 megapikselin telekamera, 12 megapikselin muotokuvakamera, 108 megapikselin laajakulmakamera, 20 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä mahdollisesti 2 megapikselin makrokamera.

Mitään kovin erikoista TENAA:n tiedot eivät enää päässeet paljastamaan. Vahvistuksen saivat kuitenkin näytön koko, tarkkuus sekä akun suuruus. Xiaomi tulee esittelemään Mi CC9 Pro -puhelimen Kiinassa 5. marraskuuta 2019.

Lähde: TENAA (Xiaomi M1910F4E)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi