Apple

Uutta tietoa tihkuu uusista Applen lippulaivamalleista

iphone-6S-gold

Uutta tietoa tihkuu uusista Applen lippulaivamalleista. Viime viikolla kuva iPhone 6s:n myyntipaketista tipahti internetin maailmaan, kiinalaisen bloggarin toimesta. Kuvaa epäiltiin heti feikiksi, mutta nyt näyttää siltä, että kuvassa on aito iPhone 6s myyntipakkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva paljastaa myös erään hyvin tärkeän tiedon, nimittäin muistikapasiteetin. Huhuissa ja toiveissa on elätelty toivoa siitä, että seuraava Applen lippulaivamallin halvin versio olisi 32GT sisältävä malli. Nyt kuvasta kuitenkin näkyy selvästi, että 16GT malli pysyy vieläkin mukana.

Uudet iPhonet sisältäisivät myös pienemmät akut, kuin edeltäjänsä. Tämä johtuu siitä, että uusin prosessori, mitä Apple tulee käyttämään on paljon energiatehokkaampi, kuin edelliset. Myös iOS 9 myötä optimisointi tulee olemaan paljon parempi, mikä vaikuttaa myös akun kestoon. Uudet akut ovat MacRumors sivuston mukaan 1715mAh(iPhone 6s) ja 2750mAh(iPhone 6s Plus).

55de855bf0844

cnerz-gu8aa2qb5

Apple aikoo julkistaa uudet iPhone-mallit Syyskuun 9. päivä.

Lähde: BGR

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    1 Kommentti

    1. *kiinalainen *energia_tehokkaampi jne

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Apple