Sovellukset

Instagramin yksi ärsyttävimmistä ominaisuuksista poistuu

instagram-logo

Yksi suurimmista ja ärsyttävimmistä asioista Instagramissa on viimeinkin poissa. Nimittäin nyt voit ladata kuvanjako palveluun täysikokoisia kuvia ilman,  että Instagram leikkaisi kuvan pienemmäksi. Instagram on päivittäny Android ja iOS sovelluksensa ja ne tukevat nyt täysikokoisia kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt, kun päätät jakaa hienon ruokaotoksesi tai mahtavan lomakuvan, niin näet uuden muokkaus vaihtoehdon, millä voit valita kokonaisen kuvan tai leikatun.

Instagram halusi alussa erottua muista kuvankäsittelysovelluksista ja tämän takia sovellus on antanut jakaa vain leikattuja kuvia. Myös puhelinten näyttöjen koko oli sovelluksen alkutaipaleella pieniä, mutta isompien näyttöjen vuoksi Instagramin on pakko ollut kehittyä.

Monet kolmannenosapuolen sovellukset, kuten Square Sized ja Squaready ovat olleet todella suosittuja Instagramin käyttäjien  keskuudessa. On kuitenkin ollut erittäin ärsyttävää käyttää toista sovellusta muokatakseen kuvia, jotka haluaisi jakaa suoraan Instagramissa.

Sovellus on siis päivitettävissä nyt Android ja iOS laitteille.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sovellukset