ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Galaxy Foldin näyttöongelmat olivat arvattavissa

Hajonnut Galaxy Fold. / Kuva: Mark Gurman (Twitter)

Tämän kertainen viikkokysymys on saatu päätökseen. Aiheena oli Samsung Galaxy Fold -puhelimen taittuvan näytön kanssa vastaan tulleet ongelmat, joiden takia Samsung myös päätti perua julkaisun. Viikkokysymyksen äänestysaika oli tuttuun tapaan perjantaista sunnuntai-iltaan.

Tällä kertaa ääniä kerättiin 126 kappaletta, joista suurin osa meni vastausvaihtoehdolle ”kyllä”. 78,6 prosenttia äänestäjistä osasivat siis odottaa, että Galaxy Foldin taittuva näyttöpaneeli tuottaa ongelmia. 21,4 prosenttia äänestäjistä eivät kuitenkaan odottaneet ongelmia näytössä, joten osalle äänestäjistä näyttöongelmat tulivat jopa yllätyksenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Fold edustaa lajissaan ensimmäistä taittuvanäyttöistä älypuhelinta, joten ongelmia oli varmasti odotettavissa, kuten aina uuden teknologian kanssa. Samsung ei kuitenkaan ehtinyt toimittamaan laitteita suoraan kuluttajille, joka on osoitus siitä, että Samsung haluaa parantaa tuotettaan ennen kuin laajempi myynti aloitetaan. Galaxy Foldin piti saapua Yhdysvalloissa myyntiin 26. huhtikuuta ja Euroopassa 3. toukokuuta, mukaan lukien Suomessa. Hintaa puhelimella piti olla mukavat 2100 euroa ja Samsungin tarkoituksena oli tuoda laite vain rajallisesti saataville.

Toistaiseksi uutta julkaisupäivämäärää Samsung ei ole kertonut. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Odotitko Galaxy Foldin näytön tuottavan ongelmia?

Kyllä
78.57%
En
21.43%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys