LenovoMotorolaYleinen

Kuvavuodossa mielenkiintoinen taittuvanäyttöinen Motorola Razr -älypuhelin

Motorolalta on huhuiltu jo hyvän tovin yhtiön ensimmäistä taittuvanäyttöistä älypuhelinta, jonka pitäisi olla uudella tekniikalla toteutettu ikoninen Motorola Razr -simpukkapuhelin. Tänään nettiin on vuodettu kuvia, joissa väitetään olevan esillä itse puhelimen lisäksi myös myyntipakkaus, jossa laite toimitetaan.

Kuvien perusteella toteutus on hyvin samanlainen kuin aikaisemmin nähdyssä patentissa. Puhelin taipuu keskeltä kahtia ja sisällä on suurehko näyttöpaneeli. Puhelimen ulkopuoli näyttää varsin paljon simpukkapuhelimelta, sillä ulkopuolella on pienempi näyttöpaneeli, mitä sisäpuolelta löytyy. Puhelimessa on nähtävillä myöskin yksi kamera. Sisäpuolella olevassa taittuvassa OLED-näytössä on myös perinteisempi loviratkaisu. Näytön alareunassa on selvästi paksumpi reuna, johon laite lukittuu, kun se taitetaan kahtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa olevan myyntipakkauksen mukana on nähtävillä normaaliin tapaan käyttöohjeita, laturi, tiedonsiirtokaapeli, kuulokkeet sekä kuulokeadapteri. Myyntipakkaus on sisällöltään varsin perinteinen, eikä mukana ole nähtävästi mitään kovin erikoista.

Huhujen mukaan Motorola Razr tulee saamaan 6,2 tuuman näytön, jossa on 22:9-kuvasuhde. Tehoista odotetaan vastaavan keskihintainen Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia version mukaan. Tallennustilaa on odotettavissa 64 tai 128 gigatavua. Akunkestosta huhujen mukaan vastaa pieni 2730 milliampeeritunnin akku, jota ladataan nopealla 27 watin TurboPower-pikalatauksella.

Aikaisempien huhujen mukaan Motorola RAZR 2019 tullaan julkaisemaan tänä vuonna, mutta valitettavasti puhelinta tuskin tullaan näkemään globaalisti myynnissä. Tietojen mukaan laite julkaistaan yksinoikeudella Verizonin kautta ja laitteita on rajallinen 200 000 kappaleen erä. Hintaa odotetaan olevan jopa 1500 dollaria.

Lähde: Slashleaks.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo