ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Nokia 9 PureView on hitti

Tällä kertaa viikkokysymyksen aihe oli Nokia 9 PureView, joka tuotiin Suomessa myyntiin torstaina 14. maaliskuuta. Viikkokysymyksessä katsottiin, onko Nokia 9 PureView lukijoiden mielestä hitti vai huti. Äänestysaikaa oli noin kaksi päivää.

Ääniä kerättiin tällä kertaa mukavat 297 kappaletta, eli kyseessä on järjestyksessään SuomiMobiilin toiseksi suosituin viikkokysymys. Myös selvisi varsin helposti, onko tuore Nokia 9 PureView hitti vaiko huti. Lukijoiden mielestä puhelin on hitti, vaikka myös vaihtoehto ”huti” sai yllättävän paljon ääniä. 189 äänen perusteella Nokia 9 PureView on hitti, eli 63,6 prosenttia kaikista äänistä meni tälle vaihtoehdolle. Puhelin on ”huti” kuitenkin 108 äänestäjän mukaan ja tämä vaihtoehto sai jopa 36,4 prosenttia kaikista äänistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkokysymyksen perusteella Nokia 9 PureViewin voidaan kuitenkin sanoa olevan hitti tai ainakin sillä on mahdollisuudet siihen. Se, onko puhelin todellisuudessa suurikin hitti, selvinnee vasta myöhemmin, kun HMD Global on saanut laitteen kunnolla myyntiin.

SuomiMobiilin testattavaksi Nokia 9 PureView -puhelinta ei ole vielä saatu, eikä toistaiseksi ole mitään vahvistettua tietoa, milloin laite mahdollisesti saataisiin testiin, joten ainakaan lähiaikoina arvostelua puhelimesta ei tulla näkemään. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Nokia 9 PureView - Hitti vai huti?

Hitti
63.64%
Huti
36.36%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys