OnePlusYleinen

Viime hetken vuotokuvissa OnePlus 8 -malliston pop-up-paketti sekä erikoissuojakuoret

OnePlus 8 Pron pop-up-myyntipakkaus ja sen sisältö. / Kuva: Evan Blass

OnePlus 8 -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan huomenna 14. huhtikuuta, mutta vain päivää ennen julkaisua verkkoon on vuodettu kuvia OnePlussan suunnittelemasta pop-up-pakkauksesta sekä rajoitetusti tarjolle tulevista erikoissuojakuorista. Kuvat ovat peräisin tunnetulta vuotajalta, eli Evan Blassilta.

Suomessa OnePlus tulee järjestämään yhdessä Telian kanssa pop-up-myyntitapahtuman verkossa, jossa todennäköisesti tullaan myymään juurikin nyt kuvissa nähtävää pop-up-pakettia. Vuotokuvan mukaan pop-up-paketissa tullaan näkemään itse puhelimen lisäksi, kahdet suojakuoret (karbon ja sandstone) sekä huhuissa nähdyt OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Blass on julkaissut kuvan, jossa ovat esillä tulevien puhelimien rinnalla todennäköisesti esiteltävät suojakuoret. Kyseessä on OnePlussan ja ruotsalaisranskalaisen Andrén yhteistyön tuloksena syntyneet rajoitetusti myyntiin saapuvat suojakuoret.

Kovin kauaa OnePlussan tulevien puhelimien julkaisua ei tarvitse enää odotella, sillä ne julkaistaan huomenna 14. huhtikuuta kello 18.00 alkavassa online-tapahtumassa.

OnePlus 8 -puhelimen erikoissuojakuoret.

Lähde: PhoneArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus