HuaweiYleinen

Huawei julkaisemassa pian uudet MatePad- ja MatePad T -tabletit – kuvat paljastuivat

Vuotokuva Huawei MatePad -tabletista.

Huawei on julkaisemassa todennäköisesti hyvin pian kaksi uutta Android-pohjaista tablettia, jotka ovat nimiltään MatePad sekä MatePad T. Aikaisemmin Huawei on jo julkaissut MatePad Pro -tabletin, mutta nyt vuotaneet kaksi laitetta ovat teknisesti selvästi heikompia.

MatePad-tablettiin odotetaan 10,4 tuuman suuruista ja 2K-tasoista näyttöpaneelia, jossa ei ole nähtävästi mitään lovia tai etukamerareikiä. Tabletin takaosassa on huhujen mukaan 8 megapikselin kamera, jonka tukena on yksi LED-salamavalo. Etuosasta kerrotaan löytyvän 8 megapikselin kamera selfieitä ja videopuheluita varten. MatePad tulee saamaan myös USB-C-tyypin liittimen sekä tuen M-Pen-kynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvan tietojen mukaan Huawei tulisi hyödyntämään MatePad-tabletissa Kirin 810 -järjestelmäpiiriä, joten laite tulee asettumaan keskihintaluokkaan. Muiden huhujen perusteella laitteessa olisi myös EMUI 10.1 -käyttöliittymä sekä 7250 milliampeeritunnin akku. Tarjolle pitäisi olla tulossa Wi-Fi- ja LTE -variantit. RAM-muistia odotetaan 4 tai 6 gigatavua ja tallennustilaa vastaavasti 64 tai 128 gigatavua. Vuotaneessa kuvassa MatePad on esillä ainakin valkoisessa ja mustassa väriversiossa.

Vuotokuva MatePad T -tabletista.

Toinen vuotanut Huawein tabletti kantaa nimeä MatePad T, ja kyseessä on todennäköisesti edullinen 8-tuumainen Android-tabletti. Vuotaneen kuvan perusteella Huawei tulee luottamaan tabletissa muoviseen rakenteeseen sekä varsin halvanoloiseen toteutukseen. Etuosassa on paksuilla kehyksillä varusteltu näyttö ja takaosassa nähdään yksi kamera sekä Huawein logo.

MatePad T -tabletista ei valitettavasti vielä ole kovin tarkkoja tietoja. Huawei tulee julkaisemaan molemmat nyt vuotaneet MatePad-tabletit ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa lähiaikoina.

Lähde: GSMArena.com, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei