RedmiYleinen

Viranomaistietokannasta paljastui kuvia ja tietoja Redmin tulevasta 5G-puhelimesta

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan tietoja sekä kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Redmi-brändin alaisuudessa julkaistavasta 5G-älypuhelimesta. Kyseessä odotetaan olevan alempaan hintaluokkaan sijoittuva älypuhelin, joka kuulunee mahdollisesti Redmi Note -mallistoon.

Julkaistujen kuvien perusteella puhelin muistuttaa vahvasti jo julkaistuja Redmi Note 9 -malliston älypuhelimia, sillä takaosassa on keskitetysti laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on nähtävillä kolme, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa nähdään suuri näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty pisaramainen loviratkaisu. Jos kuvista on mahdollista päätellä, niin laitteessa on muovinen kehys, mutta mahdollisesti lasista valmistettu takapinta. Tenaa on ilmoittanut laitteen mitoiksi 164,15×75,75×8,99 millimetriä ja painoksi 206 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,57 tuuman suuruinen OLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on 2400 x 1080 pikselin tasolla. Lisäksi näytössä on mahdollisesti myös sormenjälkilukija, sillä sitä ei ole nähtävillä kuvissa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, mitä järjestelmäpiiriä puhelimessa käytetään, mutta se voisi helposti olla Snapdragon 7 -sarjan piiri tai vaihtoehtoisesti MediaTekin Dimensity 800 -5G-järjestelmäpiiri.

Tenaa on ilmoittanut puhelimessa olevan 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa kerrotaan olevan myös 48 megapikselin pääkamera, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera, mutta kolmannesta kamerasta ei ole vielä tietoa. Redmi on laittanut puhelimeen myös 4420 milliampeeritunnin akun.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Redmi voisi tulla julkaisemaan nyt vuotaneen älypuhelimen. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu aluksi Kiinan markkinoilla.

Lähde: TENAA (Redmi M2004J7AC)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi