OnePlusYleinen

Huhu: OnePlussan täyslangattomat kuulokkeet julkaistaan heinäkuussa

OnePlussalta on odotettua täyslangattomia kuulokkeita jo varsin pitkään, mutta toistaiseksi niitä ei ole julkaistu. Nyt tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Max J. on vihjannut kuulokkeiden julkaisun tapahtuvan heinäkuussa. OnePlus julkaisi huhtikuussa OnePlus 8 -malliston älypuhelimien kanssa Bullets Wireless Z -kuulokkeet, jotka ovat myös Bluetooth-kuulokkeet, mutta ne on liitetty toisiinsa johdolla.

Tietojen mukaan OnePlussan tulevat täyslangattomat kuulokkeet muistuttavat ulkoisesti muun muassa Applen alkuperäisiä AirPods-kuulokkeita. Lisäksi kuulokkeissa on niin sanottu avoin muotoilu, eikä niissä ole tulppia. Tietojen kerrotaan olevan peräisin luotettavasta lähteestä, mutta toistaiseksi ne kannattaa ottaa silti pienellä varauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti tulevista kuulokkeista ei toistaiseksi ole tarkempia tietoja, mutta todennäköisesti ennen julkaisua tullaan näkemään ja kuulemaan vielä erilaisia huhuja. OnePlussalta odotetaan heinäkuussa myös keskihintaista OnePlus Z -älypuhelinta, joka tarjoaa Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin ja tämän myötä myös 5G-yhteydet. Uudet täyslangattomat kuulokkeet saatetaan julkaista siis uuden puhelimen rinnalla.


Lähde: Twitter (Max J.)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus