VivoYleinen

Vivo julkaisi X50-, X50 Pro- ja X50 Pro+ -älypuhelimet mielenkiintoisilla kameratoteutuksilla

Vivo X50 Pro+

Vivo on julkaissut Kiinan markkinoille uuden Vivo X50 -malliston älypuhelimet, jotka ovat Vivo X50, Vivo X50 Pro sekä Vivo X50 Pro+. Tällä kertaa uutuuspuhelimissa on panostettu mielenkiintoisiin kameratoteutuksiin, sillä esimerkiksi Vivo X50 Pro pitää sisällänsä gimbal-tyylin pääkameran.

Tehokkain puhelin on nimensäkin mukaisesti Vivo X50 Pro+, joka tarjoaa huippuluokan tasoisia toteutuksia. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,56 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näytössä on myös 120 hertsin virkistystaajuus sekä reikä 32 megapikselin etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Qualcommin tehokkain Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri ja luonnollisesti Vivo X50 Pro+ -puhelimessa on myös tuki 5G-yhteyksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo X50 Pro+ -puhelimen takaosassa on neloiskamera, jonka kohokohta on Samsungin uusi 50 megapikselin tasoinen ISOCELL GN1 -sensori, joka taltioi 12,5 megapikselin kuvia 2,4 µm pikselikoolla. Lisäksi pääkamera tukee Dual-Pixel-automaattitarkennusta. Muut puhelimen kamerat ovat 8 megapikselin periskooppikamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 13 megapikselin muotokuvakamera. Periskooppikameran kerrotaan tukevan 5x optista zoomausta sekä jopa 60x hybridizoomausta.

Muita Vivo X50 Pro+ -puhelimen ominaisuuksia ovat 4315 milliampeeritunnin akku, 44 watin pikalataus, näytönalainen sormenjälkilukija sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Vivo X50 Pro on puhelin, josta Vivo on puhunut paljon jo ennen julkaisuakin. Puhelin tarjoaa saman 6,56 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä kaartuvat reunat. Lisäksi näytössä on reikä 32 megapikselin tasoista etukameraa varten. Vivo X50 Pron tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia.

Kameroita takaosassa on jälleen neljä kappaletta, joista mielenkiintoisin on varmasti gimbal-tyylinen pääkameratoteutus. Pääkamerana toimii 48 megapikselin Sonyn kehittämä sensori, jonka ympärille on rakennettu erittäin monimutkainen vakautusjärjestelmä. Muut puhelimen kamerat ovat 5x optiseen zoomaukseen kykenevä 8 megapikselin periskooppikamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 13 megapikselin muotokuvakamera.

Vivo X50 Prossa on myös 4315 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 33 watin pikalatauksella. Puhelimessa on lisäksi näytönalainen sormenjälkilukija sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo X50 on malliston niin sanottu perusversio, joka on varsin lähellä pro-versiota. Puhelimessa on edelleen 6,56 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö on tällä kertaa tasainen, mutta siinä on silti reikä 32 megapikselin etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia.

Puhelimen takaosassa on jälleen neloiskamera, mutta nyt mukana ei ole gimbal-kameraa, vaan toteutus on hieman perinteisempi. Kamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin telekamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 13 megapikselin muotokuvakamerasta. Puhelimen akku on kooltaan 4200 milliampeerituntia ja sitä ladataan 33 watin pikalatauksella.

Vivo on ilmoittanut aloittavansa uutuuskolmikon myynnin Kiinassa kesäkuun aikana. Vivo X50 -perusmallin edullisin 8 + 128 gigatavun versio maksaa 3498 juania, joka on noin 450 euroa. Puhelin on tarjolla kolmessa värissä, jotka ovat musta, pinkki sekä sininen. Vivo X50 Pro tulee saataville myös 8 + 128 gigatavun versiona ja hintaa sillä on 4298 juania, eli noin 555 euroa. Puhelimen väriversiot ovat musta ja sininen. Vivo X50 Pro+ tulee taasen tarjolle 8 + 128 gigatavun versiona 4998 juanin hintaan, joka on noin 645 euroa. Vivo X50 Pro+:n väriversiot ovat hopea ja ruskea nahka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo ei ole toistaiseksi ilmoittanut uutuuspuhelimien saatavuudesta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo