VivoYleinen

Vivo V23- ja V23 Pro -puhelimet julkaistiin – vaihtavat väriä ja tarjoavat kaksi etukameraa salamavaloilla

Vivo V23 Pro

Vivo on julkistanut Intian markkinoille uudet Vivo V23- ja V23 Pro -älypuhelimet, joissa on muutamia erittäin mielenkiintoisia toteutuksia niin teknisesti kuin rakenteellisestikin. Vivo on panostanut tällä kertaa vahvasti selfiekuvaamiseen ja tyylikkyyteen.

Molemmissa puhelimissa on Fluorite AG -lasia, joka tarjoaa valmistajansa mukaan pehmeän mattapinnan. Puhelimista on kaksi väriversioita, jotka ovat musta Stardust Black sekä erikoinen Sunshine Gold. Kultainen väriversio osaa vaihtaa väriään altistuessaan suoralle auringonvalolle 5-6 minuutin ajan. Puhelimesta tulee kultaisen sijasta sinertävän vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo V23 Prossa on 3D-kaartuvat taka- ja etulasit, jonka ansiosta myös alumiinikehyksestä on saatu kapea. Näyttö on kooltaan 6,56 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Pro-version tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelin pitää ohuen rakenteensa sisällä kuitenkin kookkaan 4300 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata peräti 44 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä hyrrää Vivon oma Funtouch OS 12 -käyttöliittymä.

Vivo V23 Pro

Vivo V23 Prossa on yhteensä viisi kameraa, joista kaksi on etuosassa ja kolme takaosassa. Vivo on panostanut vahvasti selfieiden kuvaamiseen, sillä etuosan kaksoiskamera koostuu 50 megapikselin pääkamerasta ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Etuosassa on lisäksi kaksi salamavaloa. Puhelimen takaosassa on 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Vivo V23

Vivo V23 -perusmalli on selvästi karsitumpi, mutta silti mielenkiintoinen. Puhelimessa on pienempi 6,44 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Akunkesto on 4200 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 44 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroiden osalta ainoa muutos on tehty pääkameraan, joka on 108 megapikselin sijasta vain 64 megapikselin tasoinen.

Vivo V23

Vivo on kertonut Vivo V23 -puhelimen tulevan Intiassa myyntiin edullisimmillaan 29 990 rupian hintaan, joka vastaa 355 euroa. Vivo V23 Pro tulee myyntiin edullisimmillaan 38 990 rupian hintaan, joka vastaa 460 euroa. Ennakkomyynti on aloitettu tänään ja toimitukset käynnistyvät myöhemmin tammikuun aikana. Puhelimia tuskin tullaan näkemään kovin laajasti muualla myynnissä.

Vivo V23 Pro ja Vivo V23

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo