HTCOnePlus

Voisiko OnePlus ostaa HTC:n Shanghain tehtaan? – toimitusjohtajan kuvat vihjaavat

422f89d7jw1evqikvixasj20hs0npwg4Kiinalainen tuore älypuhelinvalmistaja OnePlus on nostanut jatkuvasti kiinnostusta ympärimaailmaa, kun samalla suuremmat puhelinvalmistajat alkavat murenemaan. Hyvä esimerkki näistä on HTC, joka on ollut suurissa vaikeuksissa jo jonkin aikaa. Yhtiö on irtisanonut suuren osan työvoimastaan sekä sulkenut oman Shanghain tehtaansa.

Mutta miten kaikki tämä liittyy OnePlussaan? Yhtiön toimitusjohtaja Liu Zuohu on julkaissut Weibo-tilillään kuvia, jotka osoittavat hänen seisovan HTC:n pääkonttorin edessä Taiwanissa. Kuvatekstiksi Zuohu oli laittanut olevansa työmatkalla Taipeissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pian kuvien julkaisun jälkeen netissä aloitettiin miettimään miksi OnePlussan toimitusjohtaja on käynyt HTC:n pääkonttorilla. Yhdeksi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi on esitetty, että OnePlus saattaisi ostaa HTC:n juuri suljetun Shanghain tehtaan. Syy tehtaan ostamiseen olisi yksinkertainen, sillä yhtiö ei ole pystynyt viime aikoina vastaamaan tuoreen OnePlus 2-älypuhelimen kysyntään.

OnePlus ei ole kuitenkaan ensimmäinen yritys, joka havittelee HTC:n tehdasta. Muun muassa Xiaomi on yrittänyt ostaa tehdasta, mutta huonoin tuloksin, sillä tarjous hylättiin.

422f89d7jw1evqimvtcz7j20hs0npab5422f89d7jw1evqikvixasj20hs0npwg4

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC