AndroidOnePlusYleinen

Vuodetut luonnokset vihjaavat OnePlus 2:n sisältävän kaksi takakameraa

Olemme kuulleet viimeaikoina paljon huhuja sekä nähneet väitettyjä vuotokuvia tulevasta OnePlus 2 huippupuhelimesta. Tällä kertaa nettiin on vuotanut puhelimen luonnoskuvia, jotka osoittavat puhelimesta löytyvän jopa kaksi takakameraa. OnePlus 2 julkaistaa virallisesti tämän kuun 27.päivä, joten kauaa ei enää tarvitse odotella.

gsmarena_002

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten alla olevasta nettiin vuodetusta luonnuskuvasta nähdään voi OnePlus 2 sisältää kaksi takakameraa. Kameroiden alapuolella näyttäisi olevan jo yhtiön vahvistama sormenjäljitunnistin. Kuvista käy ilmi myös, että puhelimesta voisi löytyä 8 megapikselin etukamera.

gsmarena_001 (1)

Luonnuskuvista saa tiedon myös, että puhelin olisi valmistettu metallista ja lasista. Niin kuin aiemmat huhutkin ovat väittäneet.

Uudet vuodot eivät ole kuitenkaan samanlaisia mitä olemme nähneet jo aikaisemmin. Esimerkiksi aikaisemmin kerroimme vuotokuvista joissa väitettiin olevan kyseinen OnePlus 2 puhelin. Vuotokuvissa oli vain yksi kameramoduuli kuin uusissa vuodoissa vihjataan puhelimessa olevan kaksi moduulia.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android