MicrosoftWindows 10

Microsoft toteuttaa suomalaisten unelman? Testaa Qwerty-Lumiaa Intiassa

NokiaPowerUser-sivusto huomasi Zauban tilastoista mielenkiintoisen Microsoftin laitteen, joka oli saapunut Intiaan testattavaksi. Mielenkiintoiseksi tekee se, että testattavassa laitteessa ilmoitetaan olevan tuki kahdelle SIM-kortille sekä laitteessa kerrotaan olevan näppäimistö.

Mielenkiintoiseksi havainnon tekee myös se, että Microsoftin kerrottiin jo tammikuussa esittelevän jonkinnäköisen ”puhelimen ja kannettavan tietokoneen hybridi-laitteen”, voisiko Intiaan saapuneet laitteet olla juuri näitä? Onko puhelin edes Lumia? Juuri mitään tästä salaparäisestä laitteesta ei tiedetä. Puhelin tullaan luultavasti esittelemään loppuvuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qwerty Lumia voi olla mahdollinen, sillä Windows Phone 8.1 GDR 2 päivitys toi mukanaan tuen Qwerty-näppäimistöille sekä Windows 10 tuo tukea laajemmin. Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille alla.

qwertyphonezauba

Lähde

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

 1. No minäpä kerron alla. 🙂
  MyNokiaBlog laittoi aikoinaan filtterin estämään NPU:n urlien syöttämisen ”tips” kenttään koska sieltä tuli melkoista tuubaa. Otetaan nyt tämäkin:

  -Microsoftilla on Nokian ostoksen seurauksena mallistossa useita peruspuhelimia joissa on QWERTY-näppäimistö, tässä voisi olla hyvin kyseessä sellainen.
  -Viimeisin Windows Phone 8.1 päivitys toi tuen Bluetooth-näppäimistöille, kiinteää näppäimistöä tuki jo Windows Phone 7. Mm. LG valmisti QWERTY-slider Windows Phonea WP7:lla.
  -Asian vahvistaa tuolla mainittu change log ko. päivityksessä, siellä kerrotaan että päivityksen jälkeen ne valmistajat joilla on kiinteällä näppäimistöllä olevia puhelimia voivat asettaa lisäasetuksia näppäimistölle, esim. aikaviiveen joka määrittää ”pitkän” painalluksen.

  Mutta joo voisihan se olla QWERTY-Lumia. Tai sitten ei. Ja huomenna voi sataa. Tai sitten ei. Uutista ei saa kummastakaan kun tekemällä.

  1. Hyvin madollisesti tämä puhelin on peruspuhelin, mutta se voi olla Lumiakin, sillä Microsoft on vähentämässä peruspuhelimien julkaisua.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft