AndroidHMDNokiaYleinen

Vuonna 2018 julkaistu Nokia 1 sai Android 10 Go -päivityksen

Nokia 1

HMD Global on laittanut Android 10 -päivityksen jakoon vuonna 2018 julkaistulle edulliselle Nokia 1 -puhelimelle. Kyseessä on myös yksi ensimmäisistä puhelimista, jolle Android 10 Go -versio on tullut päivityksenä. Tällä hetkellä päivitys on jaossa valikoiduilla markkina-alueilla, mutta jakelun pitäisi laajentua pian.

Android 10 Go -versiossa Google on keskittynyt erityisesti parannettuun tietojen salaamiseen uudella Adiantum-salausjärjestelmällä. Android 10 Go pitää sisällänsä myös parannetun sovelluksien avaamisen ja nyt sovellukset avautuvat jopa 10 prosenttia aikaisempaa nopeammin. Lisäksi sovelluksien välillä vaihtaminen on nopeampaa ja Google on onnistunut puolittamaan esiasennettujen sovelluksien koot, jotta käyttäjälle jäisi enemmän tallennustilaa. Päivitys on varusteltu kaikilla tutuilla Go-sovelluksilla, joita ovat Gallery Go, YouTube Go ja Maps Go.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Nokia 1:n Android 10 Go -päivityksen saatavuudesta löytyy HMD Globalin ylläpitämältä Nokia Community -foorumilta tämän linkin takaa. HMD Globalin mukaan ensimmäisessä aallossa päivityksen tulevat saamaan reilu kymmenen maata, joissa päivitys on tarjolla viimeistään 12. heinäkuuta mennessä.

Lähde: Nokia Community

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Hyvä että miniluurit saavat käyttispäivitystä, kun pätevämissä luureissa ei HMD Globalilla okein tunnu markkinoilla olo sujuvan.

    Jo kauan sitten maaliskuulla huhuamastaan Nokia 8.3 5G -luurista HMD Global onkin sitten ollut hiirenhiljaa, eikä siitä kuvankuvaa ole ollut missään vaiheessa esillä. OnePlus:lta HMD Globalille keväällä rekrytoitu tuotemarkkinointijohtaja Adam Fergusonkin on ollut ihan puhumattomissa. Missähän ne HMD Globalin ”juoruamat” uudemmat, uudemman tekniikan puhelmet oikein ovat, vai ovatko lainkaan tullakseenkaan?

  2. Mietippä kuule sitä. ⬆️

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android