OnePlusYleinen

Vuotaja: OnePlus 12 -sarjan puhelimet julkaistaan globaalisti tammikuun alussa

OnePlussan perustaja Pete Lau kädessään uusi OnePlus 12 -puhelin.

OnePlus valmistautuu uuden OnePlus 12 -puhelimen julkaisuun. Puhelin tullaan esittelemään nähtävästi 4. joulukuuta Kiinan markkinoilla, mutta nyt tiedoistaan tunnettu vuotaja Max Jambor on antanut lisätietoja globaalista julkaisusta.

Huhun mukaan globaalisti OnePlus 12 -sarjan puhelimet esitellään tammikuun alkupuolella. Jambor kertoo kyseessä olevan ”sarja”, joten odotettavasti luvassa on enemmänkin kuin vain OnePlus 12 -puhelin. Huhuissa on puhuttu myös OnePlus 12R -puhelimesta. Yleisesti R-malliston laitteet ovat olleet saatavilla vain Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa, mutta tammikuun alkuun ei ole enää montaa viikkoa aikaa. Tarkempia tietoja julkaisusta saadaan varmasti lähiviikkoina.

OnePlus 12 -puhelimen muutamia teknisiä yksityiskohtia on jo vahvistettu OnePlussan toimesta. Puhelin on saamassa Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin sekä BOE X1 OLED -näyttöpaneelin. Näytössä on kerrottu olevan 2600 nitin kirkkaus sekä 2K-tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroihin OnePlus on panostanut jälleen vahvasti Hasselbladin kanssa. OnePlus 12 on saamassa 64 megapikselin tasoisen periskooppikameran. Lisäksi pääkamera tulee perustumaan 50 megapikselin tasoiseen Sony LYT-T808 -sensoriin, joka on 1/1.4 tuuman kokoinen. Ultralaajakulmakameran tarkkuus on 48 megapikseliä.

Lisätietoja OnePlus 12 -puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus