SamsungYleinen

Jälleenmyyjä paljastaa: Samsung Galaxy S23 FE ja Galaxy A05s -puhelimet pian myyntiin Suomessa – Näin paljon ne maksavat

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung on tuomassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa myyntiin lähiaikoina kaksi uutta älypuhelinta, jotka laajentavat Galaxy S- ja Galaxy A -sarjoja. Nyt myös suomalaiset jälleenmyyjät ovat vahingossa listanneet tulevien uutuustuotteiden hintatiedot, muistiversiot sekä värit valikoimiinsa.

Varmasti uutuuksista mielenkiintoisempi on Galaxy S23 FE, jonka Samsung esitteli lokakuussa globaalisti. Vielä julkaisun aikaan puhelimen saatavuudesta Suomessa luvattiin kertoa lähempänä myynninaloitusta. Jälleenmyyjän listaus vahvistaa Suomessa myyntiin tulevan version olevan Exynos 2200 -järjestelmäpiirillä varusteltu versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S23 FE on tulossa tarjolle yleisesti kahdessa muistiversiossa jotka ovat 128 ja 256 gigatavua. Väriversioita on neljä kappaletta, jotka ovat Cream, Graphite, Purple ja Mint. Samsung tarjonnee myös Indigo ja Tangerine -värejä omassa verkkokaupassaan. 128 gigatavun version hinta asettunee 819 euroon ja vastaavasti 256 gigatavun version hinta asettunee 889 euroon.

Galaxy A -sarja tulee laajentumaan Galaxy A05s -mallilla, joka nähtiin ensimmäisillä markkinoilla jo syyskuussa. Nähtävästi Samsung ei ole tuomassa rinnalla esiteltyä Galaxy A05 -puhelinta ainakaan tässä vaiheessa myyntiin Suomessa. Galaxy A05s on tulossa tarjolle 64 ja 128 gigatavun muisteilla ja väriversiot ovat musta (Black) ja vaaleanvihreä (Light Green). Hintaa puhelimen 64 gigatavun versiolla olisi 179 euroa ja 128 gigatavun versiolla 199 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A05s

Odotettavasti Galaxy S23 FE- ja Galaxy A05s -puhelimet ovat saatavilla joulukuun aikana. Samsung julkistaa jo tammikuussa uudet Galaxy S24 -sarjan älypuhelimet.

 • Samsung Galaxy S23 FE, 128 Gt
  • Hinta: 819 euroa
  • Värit: Cream, Graphite, Purple, Mint, Indigo, Tangerine
 • Samsung Galaxy S23 FE, 256 Gt
  • Hinta: 889 euroa
  • Värit: Cream, Graphite, Purple, Mint, Indigo, Tangerine
 • Samsung Galaxy A05s, 64 Gt
  • Hinta: 179 euroa
  • Värit: Black, Light Green
 • Samsung Galaxy A05s, 128 Gt
  • Hinta: 199 euroa
  • Värit: Black, Light Green

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S23 FE on edullisempi Galaxy S23 -sarjan jäsen. Puhelimessa on IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys sekä Exynos 2200 -järjestelmäpiiri. Laitteessa on 6,4 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Puhelin on varusteltu 50 megapikselin pääkameralla, 12 megapikselin ultralaajakulmakameralla sekä 8 megapikselin telekameralla. Lisätietoja Galaxy S23 FE -puhelimesta löytyy aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Galaxy A05s on vastaavasti edullisemman hintapisteen 4G-laite. Puhelimeen on laitettu 6,7 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri ja takaosassa on 50 megapikselin kolmoiskamera. Lisätietoja Galaxy A05s -puhelimesta löytyy aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Ei Galaxy S23 FE ole missään nimessä hintansa arvoinen laite. Ei kannata ostaa, ennen kuin hinta putoaa 650e nurkille.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung