GoogleYleinen

Vuotaja: Tässä ovat Google Pixel Watch -älykellon viralliset esittelykuvat

Toisinaan luotettavista ja toisinaan hyvin epämääräisistä vuodoistaan tunnettu vuotaja Jon Prosser on tällä kertaa saanut käsiinsä kuvia Googlen tulevasta Pixel Watch -älykellosta. Mallinnuksiin perustuvia kuvia nähtiin Prosserin toimesta jo huhtikuussa, mutta nyt vuodon kohteena ovat viralliset esittelykuvat.

Aikaisempien tietojen mukaan Googlen ensimmäisessä Pixel-älykellossa olisi hyvin minimoidut näytön kehykset sekä sen koodinimen on odotettu olevan ”Rohan”. Lisäksi kelloa on odotettu julkaistavaksi vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana, eli tammi-maaliskuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä kerralla Jon Prosser on saanut käsiinsä virallisia esittelykuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Pixel Watch -älykellosta. Kuvat ovat tietojen mukaan lähteeltä, joka työskentelee Googlella. Esittelykuvat paljastavat aikaisemmin vuotaneen muotoilun, eikä suuria eroavaisuuksia nähdä. Kohokohtana on selvästi kaartuva näyttölasi sekä kapeat näytön kehykset. Lisäksi älykello näyttää varsin ohuelta ja oikeassa reunassa on esillä kruunupainike.

Kyseessä on todennäköisesti Googlen omaan Wear OS -käyttöjärjestelmään perustuva älykello, jota on odotettu hyvin pitkään. Kyseessä saattaa olla juurikin sitä, mitä Wear OS on jo vuosia kaivannut, vaikkakin myös Samsung on tänä vuonna ottanut Wear OS:n käyttöönsä. Lisäksi monet Pixel-fanit ovat odottaneet älykelloa Googlelta jo vuosien ajan, mutta nyt sellainen on vihdoin tulossa, jollei Googlen suunnitelmat muutu.

Googlen odotetaan tarjoavan omassa älykellossaan muutamia sellaisia ominaisuuksia, jotka eivät ole saatavilla muille Wear OS -älykelloille. Google on viime aikoina myös vahvistanut panostuksiaan puettavien laitteiden markkinoilla, sillä vuonna 2019 yhtiö osti Fitbitin. Nähtävästi Fitbitin ostamisen jälkeen Googlen kiinnostus älykelloja kohtaan on noussut.

Lähde: Front Page Tech (video)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google