AndroidHMDNokiaYleinen

Vuoto: Nokia 9:n teknisiä tietoja paljastui

Toistaiseksi julkaisematon HMD Globalin TA-1005 -mallikoodia kantava puhelin on saanut FCC:n hyväksynnän sekä samalla puhelimesta on paljastunut tietoja. Laitteen odotetaan kantavan nimeä Nokia 9, joka on HMD Globalin tuleva lippulaivapuhelin. FCC:n tietokanta on paljastanut myös mielenkiintoisia tietoja ja yksi niistä on se, että laitteen koodinimi on ”Avatar”.

FCC:n mukaan Nokia 9:ssä tullaan näkemään LG:n valmistama 16:9-kuvasuhteen 5,5 tuuman OLED-näyttö, 3250 milliampeeritunnin akku sekä 13 + 12 megapikselin kaksoiskamera. Selfie-kameran kooksi ilmoitetaan 5 megapikseliä. Lisäksi tiedoista löytyy maininta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiristä sekä 128 gigatavun sisäisestä tallennustilasta. Avatar-koodia käyttävä puhelin on löydetty myös Geekbenchin tietokannasta, joka on todennäköisesti juurikin HMD Globalin tuleva Nokia 9. Geekbenchin mukaan puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 9 -puhelimessa odotetaan olevan vakiona Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä ja huhuissa julkaisun on povattu tapahtuvan tammikuussa.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android