HuaweiYleinen

Vuotokuvassa Huawein tulevat P40-malliston älypuhelimet useissa eri väriversioissa

Huawei P40 Pro aikaisemmassa tuotekuvassa.

Huaweilta odotetaan 26. maaliskuuta uusia huippuluokan P40-malliston älypuhelimia, joita on huhujen mukaan tulossa kolme. Puhelimet tunnetaan huhuissa nimillä Huawei P40, Huawei P40 Pro sekä Huawei P40 Pro Premium Edition, joissa kaikissa on vuototietojen mukaan panostettu erityisesti kameraominaisuuksiin. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillänsä kuvan värisuorasta, jossa on esillä odotetut P40-malliston puhelimet sekä niiden väriversiot.

Kaikki tulevat puhelimet on nähty jo aikaisemminkin vuotokuvissa, mutta nyt Blassin julkaisemassa kuvassa kaikki laitteet ovat esillä samanaikaisesti. Ulkoisesti kolme P40-puhelinta näyttävät samanlaisilta, mutta ne on mahdollista erottaa toisistaan muun muassa kamera-alueen koon perusteella. Huawei P40 -perusversiossa on kuvien mukaan kolme kamerasensoria, P40 Prossa neljä kamerasensoria sekä P40 Pro Premium Edition -versiossa viisi kamerasensoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki Huawei P40 -malliston jäsenet samassa kuvassa. / Kuva: Evan Blass

Vuototietojen perusteella Huawei P40 Pro tulisi saamaan 5x optisen zoomauksen, eli saman ratkaisun kuin viime vuonna nähtiin Huawei P30 Prossa. Huawei P40 Pro Premium Editioniin uskotaan tulevan jopa 10x optinen zoomaus. Zoomaukset ovat toteutettuna siis Huaweille tyypillisen periskooppikameran avulla, mutta P40-puhelimessa tullaan näkemään vain perinteisempi telekamera.

Kuvasta nähdään, että Huawei olisi tuomassa markkinoille P40- ja P40 Pro -mallit ainakin viidessä värissä, jotka ovat hopea, kupari, musta, sininen sekä kristalli. Huawei P40 Pro Premium Edition -puhelimen odotetaan tulevan tarjolle vain kahdessa värissä, jotka olisivat keraamiset musta ja valkoinen. On myös hyvä huomata, että Huawei saattaa suunnitella tuovansa muita väriversiota tarjolle valikoiduilla markkinoilla, sillä muun muassa Huawei P40 Pro on nähty aikaisemmin myös mintunvihreässä väriversiossa. Evan Blassin julkaisema kuva ei pääse paljastamaan puhelimista tässä vaiheessa enää mitään uutta.

Puhelimet tullaan näkemään virallisesti siis vasta 26. maaliskuuta, eli vielä julkaisua joudutaan reilun viikon verran odottelemaan.

Lähde: Twitter (Evan Blass / yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei