LenovoMotorolaYleinen

Vuotokuvassa Motorola Moto Z4 – Vesipisaramainen lovi ja yksi pääkamera

Vuotokuvassa Motorola Moto Z4.

91Mobiles.com -sivusto on julkaissut kuvia Motorolan tulevasta Moto Z4 -älypuhelimesta. Viime vuonna Motorola julkaisi Moto Z3 -älypuhelimen, joka oli varusteltu vuoden vanhalla Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, mutta tällä kertaa tähän on tulossa muutosta.

Tulevassa Motorola Moto Z4 -puhelimessa tullaan huhujen mukaan näkemään Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri. Vuotokuvan perusteella Moto Z4 tulee saamaan varsin suuren näytön, jossa on vesipisaramainen etukamera ja minimoidut näytön kehykset. Takaosasta Moto Z4 näyttää pitkälti samalta kuin edeltäjänsä ja luonnollisesti laitteessa on tuki Moto Mods -lisäosille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään myös, että puhelimessa on ainoastaan yksi pääkamera, joka on jopa yllätys, sillä jo viime vuonna Motorola päätti hyödyntää kaksoiskameroita. Todennäköisesti Moto Z4 tulee saamaan Sonyn valmistaman 48 megapikselin kamerasensorin. Puhelimeen ei ole tulossa kuvien perusteella myöskään sormenjälkilukijaa takaosaan, joten todennäköisesti Motorola tuo puhelimeen näytönalaisen sormenjälkilukijan. Kuvissa on havaittavissa myös äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet oikeassa kyljessä sekä 3,5 mm kuulokeliitin puhelimen alareunassa.

Vuotokuvassa puhelimen lukitusnäytöllä on päivämäärä 3. huhtikuuta, joka voi olla samalla myös mahdollinen julkaisupäivämäärä. Motorola ei ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia lähiaikoina.

Lähde: 91Mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo