SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastavat nyt kokonaisuudessaan Samsungin tulevat BTS-erikoistuotteet

Samsungilta on odotettu erikoisversioita Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista ja nyt myös tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tarkkoja kuvia tulevista tuotteista. Kyseessä on erikoisversiot, jotka ovat toteutettu yhteistyössä eteläkorealaisen BTS-yhtyeen kanssa. BTS on nähty myös Samsungin mainoskasvoina alkuvuoden aikana.

Uusissa vuotokuvissa nähdään BTS-erikoisversio Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista. Lisäksi on vuodettu laitteiden markkinointimateriaalia. Kuvissa molemmat tuotteet ovat esillä violetissa väriversiossa. Galaxy S20+ -puhelimen takaosan kamera-alueessa nähdään violetti sydän ja takaosassa on myös BTS:n logo Samsungin logon alapuolella. Lisäksi erikoisversioon odotetaan myös uniikkeja taustakuvia ja teemoja, jotka ovat BTS-aiheisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on taasen violetti väri yhdistetty mustaan, ja kuvissa violetti väri on hieman tummempi kuin itse puhelimen väri. Myöskin Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on nähtävillä BTS:n logo sekä sydän kuvio.

Odotuksien mukaan Galaxy S20+- ja Galaxy Buds+ -erikoisversioita tullaan myymään yhdessä paketissa, mutta tietojen mukaan tuotteet ovat ostettavissa myös erikseen. Samsung on jo aikaisemmin vahvistanut ennakkomyynnin alkavan 19. toukokuuta, kun taasen julkaisun odotetaan olevan vasta 9. heinäkuuta. BTS-erikoisversioiden saatavuudesta Suomen markkinoilla ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung