OnePlusYleinen

Vuotokuvat paljastavat OnePlus Nord 2 CE -puhelimen – jo julkaistu Oppon puhelin OnePlussan logolla

91mobiles.com-sivusto on tällä kertaa saanut käsiinsä tarkkoja tuotekuvia toistaiseksi julkaisemattomasta OnePlus Nord 2 CE -älypuhelimesta, josta on aikaisemminkin kuultu huhuja. Kyseessä on OnePlus ”Ivan” -koodinimellä tunnettu puhelin, joka tarjoaa keskihintaluokassa mielenkiintoisia ominaisuuksia. Uusimmat vuotokuvat kuitenkin vahvistavat kyseessä olevan vain uudelleen brändätty Oppon puhelin.

Vuotokuvien perusteella OnePlus Nord 2 CE tulee saamaan varsin samanlaisen muotoilun kuin OnePlus Nord 2, joka ei ole kovin suuri yllätys. Puhelimen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on lisäksi OnePlussan logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. OnePlus on laittanut oikeaan kylkeen virtapainikkeen ja vasempaan kylkeen äänenvoimakkuuspainikkeet ja SIM-korttiluukun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2 CE tulee tarjoamaan lisäksi 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, USB-C-liittimen sekä kaiuttimen. Kuvat eivät paljasta laitteessa olevan sormenjälkilukijaa, joten se on suurella todennäköisyydellä integroitu näyttöön.

Aikaisempi vuoto on jo paljastanut laitteen tärkeimmät tekniset tiedot. OnePlus Nord 2 CE tulee saamaan 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, joka takaa keskiluokassa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. OnePlussan kerrotaan suunnittelevan puhelimelle 6 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmänä on huhun mukaan tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12 -käyttöliittymä. Kameroiden osalta OnePlus Nord 2 CE tulee tarjoamaan huhun perusteella 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Puhelimeen on odotettavissa myöskin 4500 milliampeeritunnin akku 65 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Reno 7 SE 5G

Vuotaneiden kuvien ja teknisien tietojen perusteella tarkkasilmäisimmät voivat huomata OnePlus Nord 2 CE:n olevan pitkälti vain uudelleen brändätty Oppo Reno 7 SE 5G. Muotoilu ja ominaisuudet ovat pääosin identtisiä, mutta OnePlussan toteutuksessa ainakin huhujen mukaan kameroissa olisi hieman eroavaisuuksia. Kyseessä ei ole millään tavalla erikoinen tilanne, sillä OnePlus on Oppon tytärbrändi ja monet muutkin Nord-sarjan puhelimet ovat olleet uudelleen brändättyjä Oppon laitteita.

Toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut puhelimen julkaisuajankohtaa, mutta vuotojen mukaan se tullaan näkemään Euroopan markkinoilla vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen, eli tammi-maaliskuun aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus