SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastavat tulevan Samsung Galaxy Tab A8 2021 -tabletin muotoilun – myös tekniikasta paljastui tietoja

Samsung tulee julkaisemaan odotuksien mukaan pian uuden Galaxy Tab A8 2021 -tabletin, josta on nyt vuotanut kuvia sekä teknisiä tietoja. Kyseessä pitäisi olla seuraaja suositulle Galaxy Tab A7 -tabletille, joten luvassa on keskihintaluokan Android-tabletti.

91mobiles.com-sivusto on saanut tunnetulta vuotajalta Steve Hemmerstofferilta tarkkoja 3D-mallinnukseen perustuvia kuvia Galaxy Tab A8 2021 -tabletista. Vuotokuvista saadaan hyvä käsitys toistaiseksi julkaisemattoman tabletin ulkoisesta toteutuksesta, joka tulee olemaan selvästi tuttua Samsungia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab A8 2021 -tabletilla on tuttu muotoilu ja näyttöä on kiertämässä varsin paksut kehykset. Näytön kehyksissä on etukamera ja tabletin yhdellä reunalla on esillä myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Takaosassa on yksi pyöreä hieman ulkoneva kamera ja Samsungin logo. Tabletin yläreunassa on esillä kaksi ritilää kaiuttimille sekä mikrofoni. Alareunassa nähdään myös kaksi kaiutinta, USB-C-liitin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Samsungin odotetaan käyttävän tabletissa 10,4 tuuman näyttöä, jossa on todennäköisesti Full HD+ -tarkkuus. Galaxy Tab A8 2021 tulee saamaan vuodon mukaan myös 8 megapikselin takakameran ja mitat ovat 246,7 x 161,8 x 6,9 millimetriä. Äänentoisto pitäisi olla Dolby Atmos -viritetyt ja Samsung suunnittelee tabletista LTE- ja Wi-Fi-versioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa tabletille ei ole, mutta Galaxy Tab A8 2021 nähtäneen vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung