SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastivat Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen

Viime vuonna Samsung toi markkinoille Galaxy S20 FE ”Fan Edition” -puhelimen ja nähtävästi seuraaja on luvassa tämän vuoden aikana. Uutuuspuhelimen odotetaan kantavan nimeä Galaxy S21 FE, ja nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut laitteen 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia. Tuore vuoto paljastaa Galaxy S21 FE:n saavan isovelimalleistaan tutun muotoilun.

Puhelimen takaosassa nähdään Galaxy S21 -malliston muista puhelimista tutuksi tullut kameratoteutus, joka on viety aivan laitteen vasempaan yläkulmaan. Kamera-alue poikkeaa kuitenkin hieman, sillä Galaxy S21 -malleissa se oli yhdistettynä alumiinikehykseen ja nyt Galaxy S21 FE -puhelimessa kamera-alue on nähtävästi toteutettu takapinnan avulla. Puhelimen etuosassa nähdään myös tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut Galaxy S21 FE -puhelimen oikeaan kylkeen perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, mutta vasen kylki on jätetty tyhjäksi. Puhelimen yläreunassa on esillä mikrofoni ja alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin, SIM-korttitelakka sekä kaiutin. Kokonaisuudessaan Galaxy S21 FE muistuttaa hyvin vahvasti jo markkinoilla olevaa Galaxy S21 -perusmallia. Vuodon mukaan puhelimen mitat olisivat 155,7 x 74,5 x 7,9 millimetriä. Galaxy S21 FE:n odotetaan myös olevan rakennettu alumiinikehyksestä sekä muovisesta takapinnasta.

Puhelimen näytön on kerrottu olevan kooltaan 6,4 tuumaa ja se perustuu suurella todennäköisyydellä AMOLED-tekniikkaan. Takaosan kolmoiskameran toteutuksesta ei ole vielä tietoa, mutta niiden odotetaan olevan pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä telekamera. Lisäksi tehoista vastannee tämän hetken tuorein Snapdragon 888 -huippupiiri.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy S21 FE -puhelimen vuoden toisen puoliskon aikana, mahdollisesti syksyllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Voice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung