AppleYleinen

Vuotokuvat saattoivat paljastaa iPhone 15 -puhelimien odotetun ominaisuuden – Thunderbolt-tuki mahdollisesti tulossa

Apple tulee siirtymään tämän vuoden iPhone 15 -sarjan puhelimissa USB-C-liittimeen vanhasta Lightning-liittimestä. Nyt nettiin on vuodettu ainutlaatuisia kuvia väitetyistä Applen tulevien puhelimien USB-C-porteista, jotka paljastavat mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Chargerlab-sivuston mukaan porteista julkaistut kuvat paljastavat jotain mielenkiintoista. Tulevissa iPhone-puhelimissa on nähtävästi Retimer-piiri, jota käytetään signaalien rekonstruoimiseen ja signaalin tärinän vähentämiseen Thunderbolt-yhteensopivissa laitteissa. Tämä tarkoittaisi siis sitä, että uudet iPhone 15 -sarjan puhelimet saavat Thunderbolt-tuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan Thunderbolt-tuki saattaa kuitenkin jäädä vain iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien yksinoikeudeksi. Kyseessä on kuitenkin merkittävä uutinen, sillä Thunderbolt tarjoaa erittäin nopean tiedonsiirron laitteiden välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkiksi Applen perinteisempi USB 2.0 -versioon perustuva Lightning-portti pystyy tarjoamaan vain 480 Mbps:n siirtonopeuden, kun vastaavasti Thunderbolt-portti voi tarjota jopa 40 Gbps:n siirtonopeuden. Thunderbolt voi mahdollistaa myös selvästi nopeamman latauksen.

Applen on odotettu julkaisevan uudet iPhone 15 -sarjan älypuhelimet syyskuun puolivälissä. Tarkkaa päivämäärää Apple ei ole vielä itse vahvistanut.

Lähde: Chargerlab.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple