AppleYleinen

Vuotokuvissa Apple iPhone 9 – kuin paluu viime vuosikymmenelle

Applelta on odotettu jo jonkin aikaa uutta iPhone SE -puhelimen seuraajaa, mutta toistaiseksi mitään ei ole julkaistu. Tällä kertaa luotettavista vuodoistaan tunnettu OnLeaks on julkaissut kuvia, joissa väitetään olevan iPhone 9 -mallinimeä kantava laite. Kyseessä on kompaktikokoinen seuraaja iPhone SE -puhelimelle.

iPhone 9 on kuin ilmetty iPhone 8, joka julkaistiin vuonna 2017. Kuvissa puhelimessa nähdään olevan metallinen kehys sekä lasiset pinnat. Näytön koon kerrotaan olevan 4,7 tuumaa ja kuvat vahvistavat kuvasuhteen olevan 16:9, jonka lisäksi näytön ylä- ja alapäädyissä on massiiviset mustat reunat. Näytön alapuolella on myöskin perinteinen Touch ID -sormenjälkilukija, jota ei ole enää hetkeen iPhone-puhelimissa nähty. Laitteen takaosassa on yksi kamerasensori, LED-salama ja Applen logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuototietojen mukaan vuotaneen laitteen mitat olisivat 138,5 x 67,4 x 7,8 millimetriä. Huhujen mukaan iPhone 9 tulisi saamaan Apple A13 Bionic -järjestelmäpiirin, 3 gigatavua RAM-muistia sekä Applen perinteikkään Lighting-lataustekniikan.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Apple voisi julkaista uuden iPhone 9 -puhelimensa. Yksi vaihtoehdoista voisi olla maaliskuussa uusien iPad Pro -tablettien kanssa. Yhdysvalloissa iPhone 9:n hinta tulee todennäköisesti asettumaan 64 gigatavun versiossa noin 399 dollariin.

Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mites se plus versio tosta?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple