MotorolaYleinen

Vuotokuvissa kultainen Motorola Razr

Motorola esitteli ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa jo marraskuussa 2019 ja kyseessä oli Motorola Razr -simpukkapuhelin. Julkaisuhetkellä puhelimesta julkaistiin ainoastaan yksi väriversio, joka oli musta. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvia, joissa Motorola Razr on esillä kultaisessa väriversiossa.

Kuvien perusteella kyseessä on täysin identtinen laite kuin jo markkinoilla oleva Motorola Razr, mutta värit ovat vain erilaiset. Puhelimen takaosa sekä alareuna ovat väritykseltään kultaiset, joiden lisäksi myös kameraa kiertää kultainen kehys. Toistaiseksi on epäselvää, aikooko Motorola julkaista kultaista Motorola Razr -puhelinta, vai onko kyseessä väriversio, jota on suunniteltu julkaistavaksi aikaisemmin. Jos kultainen väri nähdään markkinoilla, niin todennäköisesti julkaisu tapahtuisi MWC 2020 -messuilla helmikuun lopulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr -puhelimessa on kaksi näyttöpaneelia, joista pienempi löytyy etupuolelta. Pikkunäyttö on kooltaan 2,7 tuumaa ja siinä on 600 x 800 pikselin tarkkuus. Pikkunäytöltä on mahdollista tarkistaa nopeasti ilmoituksia sekä käyttää muun muassa kuvauksessa. Suurempi näyttö löytyy laitteen sisäpuolelta ja kyseessä on muovinen taittuva pOLED-paneeli, jonka koko on 6,2 tuumaa. Näytössä on 2142 x 876 pikselin tarkkuus sekä 21:9-kuvasuhde.

Muita puhelimen ominaisuuksia ovat Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkestosta vastaa 2510 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 15 watin TurboPower-pikalatauksella. Motorola Razr on varusteltuna myöskin USB-C-liittimellä, sormenjälkilukijalla sekä NFC:llä. Käyttöjärjestelmänä toimii ainakin toistaiseksi Android 9.0 Pie. Kameroita puhelimessa on kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukameran tarkkuus 5 megapikseliä.

Lähde: Twitter (Evan Blass / yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola