MotorolaYleinen

Vuotokuvissa Motorola Moto E40 – tällaista halpapuhelinta Motorolalta odotetaan seuraavaksi

Motorola julkaisi hiljattain uuden Moto E20 -puhelimen, mutta huhuissa on ollut myös Moto E40. Tällä kertaa tuore vuoto paljastaa kuvia sekä teknisiä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta edullisesta puhelimesta.

Pian julkaistavassa Motorola Moto E40 -puhelimessa tullaan näkemään 6,53 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista tulee vastaamaan edullinen Unisocin kehittämä Tiger T700 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E40 tulee vuodon mukaan saamaan kolmoiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on yksi 8 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Motorola luottaa myöskin 5000 milliampeeritunnin akkuun, 10 watin pikalataukseen sekä Android 11 -käyttöjärjestelmään. Hinta asettuu näin 160-170 euroon.

Vuotokuvissa Moto E40 vaikuttaa varsin tyylikkäältä omassa hintaluokassaan. Etuosassa on keskitetyllä etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli, jota kiertää paksut mustat kehykset. Lisäksi puhelimen vasemmassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä nähtävästi Google Assistant -painike. Motorola luottaa takaosassa laatikkomaiseen kamera-alueeseen, jossa on kolmoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös sormenjälkilukija.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola tulee julkaisemaan nyt vuotaneen Moto E40 -puhelimen, mutta nähtävästi sitä voidaan odottaa tulevien viikkojen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Twitter (Nils Ahrensmeier), Twitter 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola