MotorolaYleinen

Motorola ilmoitti edullisen Moto E20 -puhelimen tulevan Suomessa saataville 99 euron hintaan

Motorola Moto E20

Motorola julkaisi aikaisemmin tällä viikolla jo Moto E20 -älypuhelimen valikoiduilla markkinoilla. Kyseessä on yksi Motorolan edullisimmista älypuhelimista, jonka on nyt ilmoitettu tulevan saataville myöskin Pohjoismaiden markkinoilla myöhemmin tämän vuoden aikana.

Motorolan julkaisemien tietojen mukaan uusi Moto E20 tulee saataville Pohjoismaissa ja todennäköisesti myös Suomessa vuoden viimeisellä neljänneksellä. Moto E20 on saatavilla siis loka-joulukuun aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei annettu. Hintaa puhelimella on vain 99 euroa ja siitä on olemassa kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Motorola Moto E20 edustaa Motorolan edullisemman hintaluokan puhelinmallistoa ja tarjoaa varsin odotuksien mukaisia teknisiä ominaisuuksia. Puhelimessa on 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+- tarkkuus, etukameralovi sekä 20:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä Tiger T606 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on lisäksi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikka.

Moto E20 -puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosaan on saatu 5 megapikselin kamera selfiekuvia sekä videopuheluita varten. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Sormenjälkilukijan Motorola on asettanut laitteen takaosaan. Käyttöjärjestelmän osalta Moto E20 -mallissa luotetaan kevennettyyn Android 11 Go -versioon. Puhelimessa on lisäksi kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 sekä GPS.

 

Lähde: Motorolan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola