MotorolaYleinen

Vuotokuvissa Motorolan tuleva Moto G Stylus 5G – luvassa edullinen 5G-puhelin kynällä

Motorola on tuomassa markkinoille pian uuden älypuhelimen, jossa tullaan näkemään stylus-kynä. Nyt Twitterissä on julkaistu kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta, jotka paljastavat paljon yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Moto G Stylus 5G -puhelimessa olisi suuri näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Lisäksi kamera-alueessa on teksti ”48MP”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden. Puhelimen takaosassa on myös tuttu Motorolan M-logo, jonka yhteydessä on myös sormenjälkilukija. Kuvat vahvistavat puhelimen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun alareunassa on 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kolo stylus-kynälle.

Motorola on nähtävästi valmistanut puhelimen muovista, koska kyseessä odotetaan olevan alemman keskihintaluokan laite. Tietojen mukaan puhelimen tehot olisivat Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin varassa ja sisäistä tallennustilaa on huhuttu olevan jopa 256 gigatavua. Näytön odotetaan olevan 6,8 tuuman suuruinen, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Akunkesto on nähtävästi 5000 milliampeeritunnin varassa.

Nyt vuotaneen Motorola Moto G Stylus 5G -puhelimen odotetaan tulevan saataville vain Yhdysvalloissa. Aikaisemmin Motorola on julkaissut stylus-kynällä varusteltuna mallejaan myös Euroopassa hieman eri nimellä, joten laitteen julkaisua globaalisti ei voida sulkea pois nykyisien tietojen valossa. Valitettavasti tarkkaa julkaisupäivää tai hinnoittelua ei laitteesta ole vielä tiedossa.

Lähde: Twitter (Nils Ahrensmeier)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola