HonorYleinen

Honor paljasti: Uudet Honor 50 -sarjan puhelimet esitellään 16. kesäkuuta

Honor on vahvistanut ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa esittelevänsä uudet Honor 50 -malliston älypuhelimet 16. kesäkuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Jo aikaisemmin Honor on vahvistanut julkaisevansa puhelimet kesäkuun aikana ja ainakin Honor 50 -puhelimessa tullaan näkemään Qualcommin tuorein Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor on julkaissut myös lyhyen teaser-videon, joka painottuu laitteen kameraan. Honor 50 -puhelimeen on odotettu kamera-aluetta, joka koostuu kahdesta suuresta pyöreästä kamerasta, joista toisessa on jonkinlainen paksumpi kehys. Kameraan on mahdollista yhdistää erilaisia linssejä manuaalisesti, jos on uskomista aikaisempia tietoja.

Aikaisempien huhujen mukaan Honor 50- ja Honor 50 Pro -puhelimissa hyödynnetään samaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä, kun taasen mahdollisesti myöhemmin esiteltävässä Honor 50 Pro+ -mallissa olisi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi puhelimista ei ole olemassa kovinkaan tarkkoja yksityiskohtia, mutta nähtävästi luvassa on mielenkiintoisia toteutuksia. Honor tai Google eivät ole vielä vahvistaneet yhteistyötään, joten myöskään ei ole tietoa Googlen palveluiden tilanteesta.

Kiinassa Honor 50 -sarja esitellään siis reilun parin viikon päästä 16. kesäkuuta, mutta globaalista julkaisusta ei ole vielä puhuttu. Honor 50 -sarjan puhelimien on odotettu olevan ensimmäiset Honor-puhelimet, jotka tullaan näkemään globaalisti myynnissä Huaweista irtautumisen jälkeen.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor