WhatsAppYleinen

WhatsApp on nyt virallisesti saatavilla Wear OS -älykelloille

WhatsApp on ilmoittanut tuoneensa virallisesti saataville Wear OS -älykelloille suunnitellun sovelluksen. Aikaisemmin sovellus on ollut tarjolla beetaversiona, mutta nyt se on saatavilla laajemmin.

Sovellus on saatavilla ainoastaan Wear OS 3 tai sitä uudemmille kelloille. WhatsAppin mukaan kellosovelluksen avulla voi aloittaa uusia keskusteluja, vastata viesteihin tekstillä, lähettää ääniviestejä, käyttää hymiöitä ja vastaanottaa puheluita. Kellosovellus tukee myös nopeita vastauksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos älykellossa on tuki mobiiliverkkoyhteyksille, niin WhatsApp ei luonnollisesti tarvitse toimiakseen myöskään puhelinta.

Sovellus on julkaistu vain viikko ennen Samsungin uusien Wear OS -älykellojen julkaisua, joten uusien Samsungin kellojen käyttäjät saavat sovelluksen heti käyttöönsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Wear OS -käyttöjärjestelmä on nähnyt viime vuosina suuria uudistuksia, jonka myötä myös Samsung on vaihtanut käyttämään sitä. Googlen mukaan myöhemmin tänä vuonna myös Spotify-tulee julkaisemaan uutuuksia älykelloja ajatellen, joten älykellojärjestelmä on aikaisempaa mielenkiintoisempi.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp