MotorolaYleinen

Lisää vuotokuvia Motorola Moto G14 -puhelimesta

Motorola Moto G14

Jo aikaisemmin tällä viikolla nähtiin vuotokuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Motorola Moto G14 -puhelimesta. Kuvat paljastivat vain laitteen etuosan, eikä juurikaan muuta. Tällä kertaa TheTechOutlook-sivusto on julkaissut kuvia, jotka paljastavat enemmän.

Uusissa kuvissa puhelin on esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat Butter Cream, Pale Lilac, Steel Gray sekä Sky Blue. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosa on lähes kokonaan tasainen ja siinä on M-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G14 -puhelimessa kerrotaan olevan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, mutta tarkkaa tietoa siitä ei ole. Tarjolla pitäisi olla 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua UFS 2.2 -tallennustilaa. Mukana on myös muistikorttipaikka.

Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 20 watin teholla. Vuoto kertoo takaosan kameran olevan 50 megapikselin tasoinen. Muita ominaisuuksia ovat roiskevedenkestävyys sekä Dolby Atmos -tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Android 13 -versiota, jonka lisäksi näyttö saattaa saada 90 hertsin virkistystaajuuden. Moto G14 -puhelimessa on myös kuulokeliitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Moto G14 -puhelimen julkaisua odotetaan lähiaikoina, mahdollisesti tulevina viikkoina tai jopa päivinä.

Lähde: Thetechoutlook.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola