WhatsAppYleinen

WhatsApp sai toivotun ominaisuuden – tumma tila nyt testaajien käytössä

Pikaviestipalvelu WhatsApp on saamassa vihdoin tumman tilan Android-versiossaan, kertoo Wabetainfo-sivusto. Sovelluksen beetaversiosta on löydetty mahdollisuus vaihtaa WhatsAppin yleinen ilme vaaleasta tummaksi. Toistaiseksi tumma tila ei ole kuitenkaan kaikkien käyttäjien saatavilla, eikä ole tarkkaan tiedossa milloin ominaisuus on tulossa laajempaan jakeluun.

WhatsApp-sovellukseen on jo pitkään toivottu tummaa tilaa ja nyt se on loogista tuoda tarjolle myös Android-käyttäjille, sillä tuorein Android 10 on varusteltuna sisäänrakennetulla tummalla tilalla. Jos olet siis WhatsAppin beetakäyttäjä, niin tumma tila pitäisi tulla tarjolle lataamalla tuorein beetaversio Google Play -kaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tumman tilan asetukset ilmestyvät sovelluksen keskusteluasetuksiin. WhatsAppiin on mahdollista asettaa tumman ja vaalean tilan lisäksi myös virransäästäjän mukaan vaihtuva teema, jolloin sovellus vaihtaa automaattisesti tumman ja vaalean tilan välillä, jos virransäästöominaisuudet ovat käytössä.

Todennäköisesti tumma tila on tulossa kaikille WhatsAppin Android-sovelluksen käyttäjille lähitulevaisuudessa, vaikka virallisesti WhatsApp ei ole ominaisuudesta vielä ilmoittanut.

Lähde: Wabetainfo.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mulla ei toimi whatsapp

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp