SamsungYleinen

Wilma Murto valittiin mukaan Samsung Galaxy Athletes -tiimiin Pariisin Olympialaisiin

Wilma Murto / Kuva: Samsung

Samsung julkisti tänään huippu-urheilijoiden kanssa tekemänsä yhteistyön Pariisin 2024 Olympialaisiin liittyen. Seitsemän pohjoismaista urheilijaa valittiin mukaan Samsung Galaxy Athletes -tiimiin, jossa mukana on myös seiväshyppääjä Wilma Murto.

”Avoimuus voittaa aina” on Samsungin ydinviesti Pariisin Olympialaisissa 2024 ja paralympialaisissa. Tätä edustamaan valittiin Samsung Galaxy Athletes -tiimi, joka koostuu yli 25 olympia- ja paralympiatähdestä ympäri maailman. Huippu-urheilijat kertovat, kuinka teknologia auttaa heitä edistämään urheilu-uraansa sekä esittelevät, kuinka Samsungin innovaatiot voivat parantaa myös urheilun ystävien arkea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin pohjoismainen tiimi koostuu seitsemästä olympiaurheilijasta Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Tiimiin kuuluvat Murron lisäksi ruotsalaiset rullalautailijat Oskar ”Oski” Rozenberg, Hedda Hjertberg, aitajuoksija Karsten Warholm, norjalainen painija Grace Bullen, tanskalainen sulkapalloilija Viktor Axelsen sekä purjehtija Anne-Marie Rindom.

”Samsung on ylpeä voidessaan tukea näitä olympiakultaa, MM- ja EM-kultaa ja useita mestaruusmitaleita voittaneita loistavia urheilijoita, kun he valmistautuvat valloittamaan maailmaa. Wilma Murto edustaa uuden sukupolven urheilijoita, jotka suhtautuvat ennakkoluulottomasti haasteisiin ja ovat avoimia rehdille kilpailulle”, sanoo Suomen Samsungin maajohtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomalainen seiväshyppääjä ja Euroopan mestari Wilma Murto kertoo, kuinka teknologia auttaa häntä valmistautumaan Olympialaisiin.

”Teknologialla on suuri merkitys urallani seiväshyppääjänä. Treeneissä kuvaan ja analysoin suorituksiani puhelimella, käyn läpi harjoitteluohjelmaani ja innostan itseäni sopivalla musiikilla. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä osaksi Samsungin tiimiä, oli päätös helppo tehdä”, Murto sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pariisin olympialaiset järjestetään 26.07.–11.08. Muissa Samsungin Euroopan tiimeissä ovat mukana espanjalainen sulkapallopelaaja Carolina Marin, ranskalainen rullalautailija Aurélien Giraud, amerikkalainen breakdance -tanssija Grace Choi, saksalainen parapikajuoksija Johannes Floors, ja eteläkorealainen jalkapalloilija Son Heung-min.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung