MicrosoftWindows 10

Windows 10 Mobilen uudet kuvat vuosivat. Uusi esiversio tulossa tänään?

Nettiin on vuotanut jälleen muutama uusi kuvakaappaus julkistamattomasta Windows 10 Mobile-versiosta. Uudet kuvakaappaukset eivät paljasta juurikaan mitään uutta, tulevista versioista. Kuvat ovat peräisin 10162-esiversiosta, joka ei tule olemaan seuraava julkaistava versio Windows 10 Mobilen esikäyttäjille.

Uusi Windows 10 Mobile versio tullaan julkaisemaan lähiaikoina, ehkä jopa jo tänään, sillä Windows 10:stä vastaava Gabriel Aul julkaisi eilen vahingossa twiitin, jossa oli linkki Windows 10 Mobile 10166 version blogitekstiin. Aika varmana voimme pitää siis 10166:n oleva seuraava julkaistava-versio. Vähingossa twiitattu linkki artikkeliin löytyy täältä: Announcing Windows 10 Mobile insider preview build 10166.

Alla olevat kuvakaappauksaet ovat Windows 10 Mobile 10162-versiosta:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Tietokone versioon julkaistiin tänään versio 10166
  Mobiilista ei olla puhuttu mitään?

  1. Juu tietokoneelle tuli tänään, mutta ei ole tulossa vieläkään puhelimille, ei ainakaan tänään. Ehkä huomenna?

 2. Nyt vähän rauhaa noiden lihavoitujen tekstien kanssa. Artikkeleissa lihavoituna kirjoitetaan yleensä ihmisten nimet, ei joka avainsanaa.

  1. Haluan huomauttaa, että olemme mobiiliblogi, jossa keskitytään mobiiliin, jonka takia yleensä artikkeleissa on lihavoituna mobiiliin liittyviä aiheita. Emme siis ole juorulehti, jossa ihmiset ovat pääaiheena.
   Mutta kiitos kuitenkin palautteesta, katsotaan miten voimme parantaa tulevia artikkeleitamme.

   1. Haluan huomauttaa, etteivät Helsingin Sanomat, Kodin Kuvalehti tai Mikrobitti ole juorulehtiä. Voit halutessasi tutkia niiden lihavointikäytäntöjä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft