Microsoft

Xbox One S:n myynti alkaa Suomessa 2. elokuuta

en-INTL-L-Xbox-One-Edmonton-Launch-2DZ-00001-RM3-mncoMicrosoft esitteli kesäkuussa uuden Xbox One S -pelikonsolin E3 pelialan messutapahtumassa. Uusi Xbox One S on 40 prosenttia pienempi, kuin alkuperäinen Xbox One.

Microsoft kertoi tänään, että uutuuslaitteen 2 teratavun versio on vihdoin saapumassa myyntiin 2. elokuuta, joilloin sitä pitäisi olla saatavilla kauppojen hyllyiltä sekä Microsoft Storesta. Microsoftin mukaan saatavuus on rajallinen ja kysyntä on korkea, jonka takia kannattaa tarkistaa saatavuus paikalliselta jälleenmyyjältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoftin mukaan Xbox One S ei ole vain ohuempi ja tyylikkäämpi, kuin edeltäjänsä, sillä yhtiön mukaan laitteeseen on saatu mukaan myös joitain uusia ominaisuuksia. Laitteella voi katsella Blu-ray-elokuvia sekä striimata 4K Ultra HD-videoita. Microsoft kertoo, että 4K sisältöä on katseltavissa ainakin Netflixin sekä Amazon Video -palveluiden kautta. Xbox One S tarjoaa myös HDR -tuen (High Dynamic Range), joka tekee videoista sekä peleistä rikkaampia sekä valoisampia. Verrattuna Xbox One -malliin on Microsoft siirtänyt yhden kolmesta USB-portista laitteen eteen.

Xbox One S:n rinnalla Microsoft esitteli myös uuden langattoman ohjaimen Xboxille. Uudessa ohjaimessa on kuvioitu kahva, jonka pitäisi parantaa mukavuutta. Nyt myös laitteiden välinen langaton signaali on luotettavampi ja Microsoft lupaakin kaksin kertaisen kantomatkan, jos uutta ohjainta käytetään uuden Xbox One S:n kanssa. Uusittu ohjain tulee vakiona kaikkien Xbox One S -mallien mukana, mutta se tulee saataville myös maailmanlaajuisesti 59.99 dollarin hintalapulla.

Xbox One S tulee saataville 2 teratavun versiona Suomessa 2. elokuuta 430 euron hintalapulla varustettuna.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft