HPMicrosoftWindows 10Yleinen

HP:n Windows 10-tablettipuhelin saapuu myyntiin – hinta Suomessa 867 euroa

HP Elite x3 front facing_origPuhelin on saanut matkan varrella myös muutoksia. HP on ilmoittanut Elite x3:n saapumisesta myyntiin 47 maassa.

Puhelin on teknisesti varsin vakuuttava, sillä siitä löytyy tuore neliytiminen Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia sekä Qualcommin Adreno 530 -grafiikkasuoritin. Elite x3 on myös varsin kookos laite, sillä näytön koko on huimat 5,96 tuumaa. Näytöstä löytyy 2560 x 1440 pikseliä ja sitä on suojaamassa kestävä Corning Gorilla Glass 4 -lasi. Puhelimesta löytyy 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortilla kahteen teratavuun asti. Elite x3:sta löytyy myös tuki kahdelle SIM-kortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteessa on takana 16 megapikselin kamera ja edessä on 8 megapikselin kamera. Elite x3 pitää sisällään myös Lumia 950 -malleista tutuksi tulleen iirisskannerin, joka varmentaa laitteen salausta. Puhelimesta löytyy myös toinen biometrinen todennustapa, nimittäin sormenjälkilukija. Kyseistä ominaisuutta ei Elite x3:sta löytynyt vielä alkuperäisen julkaisun aikaan, vaan se on lisätty siihen myöhemmin. Uutuuspuhelin on myös IP 67 -suojattu, jonka ansiosta sen pitäisi tarjota suojan nesteitä ja pölyjä vastaan.

HP Elite x3 tulee myyntiin Suomessa myöhemmin tänä vuonna ja sen hinta on HP:n sivujen mukaan 867 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HP