XiaomiYleinen

Xiaomi 11i- ja 11i HyperCharge -puhelimet tulossa pian – tämä niistä tiedetään jo nyt

Xiaomilla on loppuvuodelle luvassa vielä useampia puhelinuutuuksia, joista ainakin kahdesta on nyt saatu enemmän tietoja. Xiaomilta on lupa odottaa Intian markkinoille Xiaomi 11i -sarjan älypuhelimia, joita olisivat Xiaomi 11i -perusmalli sekä paremmin varusteltu Xiaomi 11i HyperCharge -versio. Aivan uusista puhelimista ei ole kyse, sillä Xiaomi hyödyntää uudelleen brändäystä.

Twitterissä Xiaomi-tiedoistaan tunnettu käyttäjä Kacper Skrzypek on löytänyt viittauksia uutuuspuhelimiin MIUI-käyttöliittymän koodeista. Tiedoista käy ilmi, että Xiaomi 11i -sarja olisi käytännössä sama mallisto, joka tunnetaan Kiinassa jo nimellä Redmi Note 11. Paljastuksen mukaan Xiaomi 11i olisi sama laite kuin Redmi Note 11 Pro ja Xiaomi 11i HyperCharge olisi sama laite kuin Redmi Note 11 Pro+.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudelleen brändäys tapahtuisi tietojen perusteella ainoastaan Intian markkinoilla, mutta puhelimia on lupa odottaa globaalisti myyntiin Redmi Note 11 -sarjan laitteina. Nähtävästi mitään merkittäviä uudistuksia puhelimiin ei ole tulossa, sillä mallikoodit sekä koodinimet ovat Kiinassa, Intiassa ja globaalisti samanlaiset.


Xiaomi 11i- ja Xiaomi 11i HyperCharge -puhelimet tulevat olemaan hyvin identtisiä laitteita. Molemmissa on MediaTekin kehittämä Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, 120 hertsin AMOLED-näyttö, 108 megapikselin kolmoiskamera sekä stereokaiuttimet. Suurin eroavaisuus löytyy akusta sekä latauksesta. Xiaomi 11i -puhelimessa on 5160 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 67 watin pikalaturilla. Xiaomi 11i HyperCharge saa nimensäkin mukaisesti tehokkaamman 120 watin pikalatauksen, mutta akku on tiputettu 4500 milliampeerituntiin.

Tarkemmin puhelimiin voi tututusta Redmi Note 11 Pro- ja Redmi Note 11 Pro+ -puhelimia koskevasta artikkelista. Lisäksi Kiinassa samaan aikaan julkaistu Redmi Note 11 -perusversio tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään globaaleilla markkinoilla POCO M4 Pro 5G -mallinimellä, jonka julkaisu on luvassa 9. marraskuuta.

Lähde: Twitter (Kacper Skrzypek)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi