SamsungYleinen

Samsung Galaxy A13 5G -puhelimesta paljastui uusia tietoja – hinta saattaa asettua 249 dollariin

Samsungilta on huhuttu uutta edullisemman hintapisteen Galaxy A13 5G -älypuhelinta, joka saattaisi olla myös korealaisjätin edullisin 5G-laite. Puhelimesta on kuultu viimeisien kuukausien aikana muutamia tietoja, mutta nyt lisää vuotoja on paljastunut Twitter-käyttäjä Anthonyn toimesta.

Vuotajan mukaan Galaxy A13 5G -puhelimessa olisi kookas 6,48 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Aikaisempien vuotokuvien perusteella näytössä olisi myös pisaramainen lovitoteutus. Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla olisi 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 5G -puhelimeen on tulossa vuodon perusteella myös 50 megapikselin pääkamerasensori, jonka rinnalla on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Etukameran tarkkuudesta ei toistaiseksi ole mitään tietoa. Samsung saattaa tarjota tulevassa puhelimessaan myöskin 5000 milliampeeritunnin akun sekä 25 watin tehoisen pikalatauksen. Myöskin sormenjälkilukijan kerrotaan löytyvän kyljestä.

Vastaavia teknisiä ominaisuusia on huhuttu myös aikaisemmin, joten tiedot pitävät todennäköisesti paikkansa. Samalla uutena tietoja kerrotaan hinta, joka on vuotajan mukaan noin 249 dollaria. Kyseisellä hinnalla Galaxy A13 5G olisi Samsungin yski edullisimmista 5G-puhelimista.

Aikaisemmin vuotaneiden kuvien perusteella Galaxy A13 5G -puhelin olisi muotoilultaan pääosin muovia, sillä laite on muovattu kokonaan yhdestä muovipalasta. Samsung on laittanut takaosaan kolme kamerasensoria ilman mitään laatikkomaisia kamera-alueita. Kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo. Etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja sitä kiertää paksut kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung saattaa julkaista Galaxy A13 5G -puhelimen vielä tämän vuoden aikana, mutta myyntiin sitä odotetaan vasta ensi vuoden alussa. Väriversioita odotetaan neljää, jotka olisivat musta, valkoinen, punainen sekä sininen.

Lähde: Twitter (Anthony)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung