XiaomiYleinen

Xiaomi 11T- ja 11T Pro -puhelimien toimitukset alkoivat Suomessa – hinnat 599 ja 699 euroa

Xiaomi on tuonut Suomessa saataville tänään 25. lokakuuta yhtiön tuoreimmat huippupuhelimet, jotka ovat Xiaomi 11T ja 11T Pro. Uutuuspuhelimet erottuvat joukosta muun muassa mielenkiintoisilla teknisillä ominaisuuksilla sekä varsin edullisella hinnoittelulla.

Xiaomi 11T -perusversio on saatavilla 8 + 128 gigatavun muistiversiossa ja hinta on 599 euroa. Hieman paremmin varusteltu Xiaomi 11T Pro on saatavilla 8 + 256 gigatavun versiossa ja hinta on 699 euroa. Saatavilla olevat väriversiot ovat harmaa Meteorite Gray, sininen Celestial Blue ja valkoinen Moonlight White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on mielenkiintoisia uutuuspuhelimia, jotka tarjoavat hieman edullisemmassa hintapisteessä huippuominaisuuksia. Ulkoisesti Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimet ovat samanlaisia ja monet tekniset ominaisuudetkin ovat samanlaisia. Xiaomi 11T Prossa on huippuluokan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 120 watin pikalataus sekä 108 megapikselin kolmoiskamera. Xiaomi 11T erottuu Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillänsä ja 67 watin pikalatauksella. Lisätietoja Xiaomi 11T -sarjan puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

SuomiMobiilin arvostelussa Xiaomi 11T Pro pärjäsi hyvin, sillä puhelin vakuutti suorituskyvyllään, 120 hertsin AMOLED-näytöllään sekä kilpailijoita selvästi tehokkaammalla 120 watin langallisella pikalatauksella. Tarkemmin arvosteluun voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. 

Myöhemmin Xiaomi tulee laajentamaan valikoimaan Suomessa uudella Xiaomi 11 Lite 5G NE -älypuhelimella, joka on uusi tulokas keskihintaluokkaan. Puhelimesta on tulossa tarjolle neljä väriversiota, jotka ovat musta, sininen, pinkki ja valkoinen. Xiaomi 11 Lite 5G NE:n hinta on 399 euroa ja sen myynti alkaa myöhemmin tänä vuonna. Marraskuussa Xiaomi tuo Suomeen myös Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC -aktiviisuusrannekkeen 69 euron hintaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi