XiaomiYleinen

Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimien ennakkomyynti alkaa 13. lokakuuta – myös Xiaomi 11 Lite 5G NE saataville

Xiaomi on tänään ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin hiljattain globaalisti julkaistut Xiaomi 11T -sarjan älypuhelimet sekä hieman uudistetun Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelimen. Puhelimet tulevat saataville Suomessa lokakuun aikana. Lisäksi Xiaomi tuo myyntiin myös uuden aktiivisuusrannekkeen.

Xiaomi 11T tulee myyntiin 8 + 128 gigatavun muistiversiossa ja hinta on 599 euroa. Hieman paremmin varusteltu Xiaomi 11T Pro tulee myyntiin myös 8 + 256 gigatavun versiossa ja hinta on 699 euroa. Saataville tulevat väriversiot ovat harmaa Meteorite Gray, sininen Celestial Blue ja valkoinen Moonlight White. Ennakkomyynti alkaa 13. lokakuuta ja toimitukset alkavat 25. lokakuuta. Kaupan päälle tulee Xiaomin robotti-imuri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on mielenkiintoisia uutuuspuhelimia, jotka tarjoavat hieman edullisemmassa hintapisteessä huippuominaisuuksia. Ulkoisesti Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimet ovat samanlaisia ja monet tekniset ominaisuudetkin ovat samanlaisia. Xiaomi 11T Prossa on huippuluokan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 120 watin pikalataus sekä 108 megapikselin kolmoiskamera. Xiaomi 11T erottuu Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillänsä ja 67 watin pikalatauksella. Lisätietoja Xiaomi 11T -sarjan puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Suomessa Xiaomi tuo myyntiin myös uuden Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelimen, joka on hieman uusittu versio aikaisemmin julkaistusta Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimesta. Puhelimesta on tulossa tarjolle neljä väriversiota, jotka ovat musta, sininen, pinkki ja valkoinen. Puhelimen hinta on 399 euroa ja sen myynti alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 11 Lite 5G NE tarjoaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, joka takaa hyvää suorituskykyä keskihintaluokassa. Lisäksi puhelimessa on tasainen 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tarkemmin Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelimeen voi tustua tämän linkin takaa.

Tarjolle tulee Suomessa myös uusi Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, joka on hieman uudistettu versio aikaisemmin julkaistusta aktiivisuusrannekkeesta. Nyt uudistettuun versioon on laitettu myös NFC, joka mahdollistaa mobiilimaksun Nordean ja Curven kanssa. Ranneke tulee myyntiin 69 euron hintaan marraskuussa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi