AmazfitYleinen

Amazfit julkisti uudet GTR 3 Pro-, GTR 3- ja GTS 3 -älykellot – lupaavat hyvää akunkestoa ja monipuolisia ominaisuuksia

Amazfit on julkaissut kolme uutta älykelloa, jotka ovat pyöreänäyttöiset GTR 3 Pro ja GTR 3 sekä neliömäisellä näytöllä varusteltuna GTS 3. Uutuuskelloja on tällä kertaa aikaisempaa enemmän, mutta Amazfit käyttää kaikissa paljon samanlaisia teknisiä ominaisuuksia.

Uusi Amazfit GTR 3 Pro on valmistettu alumiinista ja se painaa vain 32 grammaa. Näyttöä on suojaamassa kaartuva lasi, joka yhdistyy tyylikkäästi alumiinirakenteeseen. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat ruskea ja musta. Kelloon laitettu kookas 1,45 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 331 pikseliä tuumaa kohden sekä 1000 nitin maksimikirkkaus. Näytölle on tarjolla yli 150 kellotaulua ja kaikilla kellotauluilla on myös oma Always-on-Display-kellotaulunsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazfit hyödyntää kellossa uutta Zepp OS -käyttöjärjestelmää, joka tarjoaa tutun käyttöliittymän. Kyseessä ei ole yhtä kehittynyt käyttöjärjestelmä kuin Wear OS, mutta se tukee kolmannen osapuolen sovelluksia. Kellon tiedot voidaan yhdistää Apple Healthiin tai Google Fitiin. Erilaisia terveysominaisuuksia on kelloon saatu paljon, joita ovat muun muassa jatkuva sykkeen mittaus, SpO2-mittaus sekä unen seuranta.

Amazfit GTR 3 Pro on varusteltuna myös yli 150 urheilutilalla. Kellosta on saatu 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä, joten sen kanssa voi mennä esimerkiksi uimaan. Amazfit on varustellut kellon myös kaiuttimella ja mikrofonilla, mikä mahdollistaa puheluihin vastaamisen. Valitettavasti kellossa ei kuitenkaan ole itsessään tukea mobiiliverkkoyhteyksille.

Akunkeston on luvattu olevan 12 päivää normaalissa käytössä ja 35 tuntia jatkuvan GPS:n ollessa päällä. Erillisessä akun säästötilassa akunkesto voidaan pidentää jopa kuukauteen. Amazfit GTR 3 Prossa on 2,3 gigatavua tallennustilaa, johon voi tallentaa esimerkiksi musiikkia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazfit GTR 3

Toinen uutuuksista on Amazfit GTR 3, joka on perusversio ja hieman karsitumpi verrattuna pro-malliin. Älykellossa on edelleen alumiininen rakenne, mutta näyttö on hieman pienempi 1,39 tuumaa. Kirkkaus yltää edelleen 1000 nitiin. Kellosta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja harmaa. Tarjolla on yli 100 kellotaulua, joilla kustomointi on mahdollista.

Akunkestosta on saatu myös hieman parempi, sillä Amazfit GTR 3 -kellolle luvataan 21 päivän akunkesto normaalissa käytössä tai 10 päivää raskaassa käytössä. Kellossa on myös GPS-yhteys, jonka ollessa päällä akunkesto jää vain 35 tuntiin.

Kolmas uutuuskelloista on Amazfit GTS 3, joka on selvästi erilaisempi tuote. Kyseessä on neliömäisellä 1,75 uuman näytöllä varusteltu kello. Näytössä on 341 pikseliä tuumaa kohden ja se tarjoaa edelleen 1000 nitin maksimikirkkauden. Näyttö tukee myös Always-on-display-toimintoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellosta on olemassa kolme väriversiota, jotka ovat Graphite Black, Terra Rosa ja Ivory White. Amazfit GTS 3 on vain 24,4 grammaa painava ja se on 8,8 millimetriä paksu. Akunkesto on noin 12 päivää normaalissa käytössä ja 6 päivää raskaassa käytössä. GPS:n ollessa päällä akunkesto jää vain 20 tuntiin. Kelloon ei ole saatu tukea kaiuttimelle, joten se ei tue puheluihin vastaamista.

Amazfit on kertonut kaikkien kolmen älykellon tulevan tarjolle heti. Euroopassa Amazfit GTR 3 Pro maksaa 199 euroa ja Amazfit GTR 3 ja GTS 3 maksavat saman verran, eli 179 euroa.

Lähde: Amazfit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Amazfit